自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sor 你地好有人性 我說錯:-( :-( :-( :-(

[ 本文章最後由 gucci_ha 於 08-1-29 23:55 編輯 ]

子爵府

原文章由 gucci_ha 於 08-1-29 23:28 發表
所有相我都睇過,,今日仲出埋連環圖 本人都覺得係真
講真一句 亞gill真係好慘架,,好喇 就算佢退出娛樂圈
但hk d係人都認得佢la,,佢可以點??
你地1個2個仲係度討論 扲相!! 有冇人性架,,
如果亞gill真係睇唔開自殺 我 ...

對於正經人家確是慘事,但佢......,會否好似上次甘話比人偷拍咋

珊瑚宮

樓主....
你好似唔多公平喎,點解個名係"你地"
唔用"我地"ge,你都有份睇喎

大宅

好媽媽勳章

我真係唔覺相中人可憐.....相反抵死......你唔見周潤發劉德華有d咁既荒堂野傳出??因為無論係唔係公眾人物,人地生活檢典loh......

呢單野,我絕對會當反面教材教仔女,第一,唔該你崇拜偶像睇清楚,咪鍾意d假玉女假君子,買碟買飛送禮物俾d咁既人咁on79......第二,第時拍拖又好做乜都好,做任何野前諗清諗楚,如果事前諗清諗楚,事後發生d咩都好,唔好怪人....自己承擔........

http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

等待驗證會員

我連睇都冇睇! 一開始就唔應該睇! 點解要睇? 點解要支持呢種行為? 點解自由講場搞到咁核突? topic名連鮑魚同臘腸呢d名詞都出埋,我以為入左鹹網!
bk閒人

禁止訪問

水晶宮

所有相我都睇過.............乜仲有資格話其他人冇人性架咩 ?

我覺得相中主角好慘, 不論d相係移花接本與否. 所以我乜相都冇睇過.
天空之城, 快樂之地

大宅

原文章由 MC陳師奶 於 08-1-29 23:34 發表
我真係唔覺相中人可憐.....相反抵死......你唔見周潤發劉德華有d咁既荒堂野傳出??因為無論係唔係公眾人物,人地生活檢典loh......

呢單野,我絕對會當反面教材教仔女,第一,唔該你崇拜偶像睇清楚,咪鍾意d假玉女假君子,買碟買飛送 ...

講得好呀!

等待驗證會員

原文章由 熱情火火 於 08-1-29 23:36 發表
你講得岩, 不過點解你都睇左既?-( , 如果你一直唔好奇, 唔睇, 你先可以咁寫law!!:tongue:

我覺得佢地好慘, 但你地係咁講, 我都真係好想睇wor, 不過我睇完唔send比人 g ma!! ...

如果真係覺得人地好慘,就更加唔應該睇!
睇, 就係幫凶!
如果仲開個topic講, 就係雪上加霜!
bk閒人

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 Kiwizaki 於 08-1-29 23:39 發表

睇, 就係幫凶!

唔睇又點知咁慘喎

複式洋房

原文章由 Kiwizaki 於 08-1-29 23:39 發表

睇, 就係幫凶!

睇下佢地就知la..人係有性架..hehe
難以啟齒、難能可貴。呵呵

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

老實講, 正常人搞野又點會影晒野 movie 及 photo 呀!! 佢地影得, 就預左有一日會揚左出來既機會

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

等待驗證會員

原文章由 PCCW2319 於 08-1-29 23:39 發表
所有相我都睇過.............乜仲有資格話其他人冇人性架咩 ?

我覺得相中主角好慘, 不論d相係移花接本與否. 所以我乜相都冇睇過.

正該如此, 真係難過見到咁多成年人做錯而唔知自己做緊錯事, 或者我咁講你地好唔岩聽, 但係問心, 真係唔應該睇! 有幾多個人覺得自己睇左冇問題, 冇傳俾人就ok呢?
bk閒人

珊瑚宮

原文章由 appleyuen 於 08-1-29 23:42 發表

唔睇又點知咁慘喎

不過我睇完又唔覺得好慘喎,
如果係真,佢起碼都係因為開心完先出事,
如果係假,就可以不理呀

珊瑚宮

原文章由 魚生 於 08-1-29 23:43 發表
我唔信你好輕易咁就可以睇過所有相,我諗你都要付出一番『努力』去搵相睇掛?你咁做又有咩資格話人無人性呀?
咁可能我會好過你少少,因為我都未睇哂『所有』相! ...

差一張呀 我都係喎

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

畀面勳章

我都係咁話,睇完又開TOPIC,都幾攪笑喎:;pppp: :;pppp: :;pppp:
原文章由 Kiwizaki 於 08-1-29 11:39 PM 發表

睇, 就係幫凶!

大宅

原文章由 熱情火火 於 08-1-29 23:41 發表

我今年在安記買左3罐鮑魚, 買左6盒臘腸送禮, 係唔係你自己心邪呀, 乜呢4個字係唔出得kar, 咁我送唔送禮好!!

勁呀~
自由講場~唔係咩都講得架咩~

首頁

尾頁

跳至