美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

希望其他人小心為妙!
係其他網睇到大埔有間美容院屈人屈得好勁!希望各位小心!有關資料
http://www19.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=6327011&extra=page%3D10

Love You Forever Hazel

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

依間野我上年結婚時已經中左招啦~~
我用成$20000幾蚊,我d skin 係好左少少
但係做生意手法好唔老實囉,又話join左唔洗再比錢,結果次次比 ,仲要不停sell你買野,次次都sell你成粒鍾,我仲有成20個"格仔"架,不過驚左
唔會去啦,我依家對美容院無晒信心囉,我只係會係屋企full下mask~~你地真係要小心呀~~

大宅

依間野我06年已經中左招啦我用成$10,000,
做生意手法好唔老實,又話join左唔洗再比錢,結果次次sell 仲要不停sell,次次sell,你地真係要小心呀:tongue: :tongue:

禁止訪問

大宅

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都唔明依間野點解都依家仲可以開緊囉~~
依家行街都唔想經過果度呀~:tongue:

複式洋房

I also live in Tai PO.
Many thanks to post here & inform us..

大宅

老板娘真係衰都死, 我重有錢係到,都唔敢去。加埋做Facial又敏感, 做Body 又Book唔到。真!

複式洋房

Tai Po facial shop

這間美容院我以前都去過一次. 果次見佢做緊promotion,所以試下. 點知做完佢唔比你走. 又粗魯, 幾個sales圍住你, 真係嚇死我. 攪到我要call boy friend來. 又話我個friend唔捨得同無錢比我做facial. 攪到我地話要報警才比我們走. 真激氣! 
真是黑店中的黑店.  
Claro

首頁

尾頁

跳至