自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

其實睇完d相, 覺得亞嬌好似不知道比人影緊, 反而其他果幾個女仔就係擺埋post比人影既. 如果亞嬌真係唔知, 咁佢真係好無辜, 或者當時佢同陳蜜運緊, 大家都係成年人有親密行為都好正常, 只係佢係唔知陳偷影既, 咁真係好值得同情, 除非佢係知道啦...

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

好媽媽勳章

me3

原文章由 phoebelamlam 於 08-1-30 11:01 發表

me2呀

伯爵府

原文章由 草草媽媽 於 08-1-31 00:04 發表
唔怪得佢成日歪咀啦,原來食得鮑魚多

大宅

好媽媽勳章

呢樣野就得當事人先知喇 即使亞嬌係唔知俾條打把仔影左咁又點..係佢自己遇人不淑,係就係好無辜,當係佢唔好彩
何況佢地仲晌度自欺欺人話係合成呀..移花接林呀咁..?-(
又點會認呀..只係想等時間淡化事情
我覺得佢地直頭當全香港人係白痴

原文章由 可樂皓皓 於 08-1-31 00:06 發表
其實睇完d相, 覺得亞嬌好似不知道比人影緊, 反而其他果幾個女仔就係擺埋post比人影既. 如果亞嬌真係唔知, 咁佢真係好無辜, 或者當時佢同陳蜜運緊, 大家都係成年人有親密行為都好正常, 只係佢係唔知陳偷影既, 咁真係 ...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

複式洋房

原文章由 均均媽 於 08-1-31 00:12 發表
呢樣野就得當事人先知喇 即使亞嬌係唔知俾條打把仔影左咁又點..係佢自己遇人不淑,係就係好無辜,當係佢唔好彩
何況佢地仲晌度自欺欺人話係合成呀..移花接林呀咁..?-(
又點會認呀..只係想等時間淡化事情
我覺得佢地 ...
呢單野揚左都好既,起碼等D人唔好成日影埋D咁既相
世界上真係無野係安全啦,電腦會畀人hack,燒左碟都可以唔見,你唔想畀人知,就唔好影
真係會影響好大架,尤其係女仔.....你男朋友接受到,你屋企人都唔會接受到
聽聞bo bo 有個有錢男朋友,就黎結婚果隻....真係唔知佢嫁唔嫁得出
係時候........

大宅

原文章由 ha8mo 於 08-1-30 10:56 發表
佢真係靚仔咩?
拍埋趙元暢果度,我覺得佢只係一條屎蟲

呢次真係唔慌唔"趙完唱"啦....唉

侯爵府

hashtag影視迷勳章

原文章由 草草媽媽 於 08-1-31 00:18 發表
世界上真係無野係安全啦,電腦會畀人hack,燒左碟都可以唔見,你唔想畀人知,就唔好影
真係會影響好大架,尤其係女仔.....你男朋友接受到,你屋企人都唔會接受到
聽聞bo bo 有個有 ...

very true
老餅會員上科林只求開心!

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

係喎..其實BoBo好慘,難得搵到個有錢仔..整單咁既野,都唔知點面對未來6299,當佢男友同佢kiss時應該有點難受(寧俾人知莫俾人見麻 )我c6講左個point,佢話其實目前3個女星中最慘係BoBo,柏G同嬌嬌都搵左咁多錢,就算引退都夠用下半世...但BoBo呢...男友遲早甩佢,冇得入豪門,又冇可能做返star,做平民就更困難...咁可以點..唔通真係C左去咩 C埋即係承認..唉..呢鋪點搞都唔掂!

原文章由 草草媽媽 於 08-1-31 00:18 發表
聽聞bo bo 有個有 ...

子爵府

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

子爵府

原文章由 9527 於 08-1-30 10:48 發表
男歡女愛係你情願, 不過影相呀.. video 就真係要留意.. 成件事最玄係冇一位當事人出妮否認.. 令人更加相信..

點解冇人肯企出黎否認呢?
?-( ?-( ?-(

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至