美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

民房

Re: 大家有冇試過市面上既減肥產品?

心雨 , Pls check PM. Mli

民房

wendy_ip88 , Pls check PM Mli

民房

玲玲輝輝BB615 , Pls check PM. Mli

民房

june_june
Pls check PM.

民房

Irene_Lo
Pls check PM

民房

leungmama, Pls check PM

別墅

mli:
please pm to me, the name and where to buy?

tammy

大宅

Dear mli :

我亦想知道, 請你PM比我啦! Thanks

民房

simoomhot & TammyKLC,
Pls check PM
Mli

大宅

Dear mli :

收到啦! 唔該晒!!

民房

Mli,
I've interested too. Would you please PM me.

Thanks!

洋房

Dearest Mli,
I've interested too. Would you please PM me.

Thanks a lot !

複式洋房

我曾經試過fancel house 同埋 slipmPro 效果都幾好, 前者就比較貴好多. fancel house 一套 食咗25 日, 減咗大约9磅, 而slimPro就食咗一樽, 減咗5磅. 希望薱你哋有幫助啦
請入嚟跟進囡囡生活點滴啦http://www.babyhome.com.tw/bb/193501

珍珠宮

虎到金來勳章

Hello Mli,

Would you please send the above information to me?? My e-mail address is '[email protected]'

Thank you.

別墅

Mli,

可唔可以話給我知你搵到邊隻減肥藥? 可否pm我知!
唔該晒
發明千千萬,起點是一問。禽獸不如人,過在不會問。智者問得巧,愚者問得笨。人力勝天工,只在每事問。

大宅

Hi mli :

我都想知, 請你PM比我啦!
謝謝

民房

o甘多位媽咪, 我呢兩日加埋有輕左 2 lbs,
Total: 2 weeks 由110lbs to 104lbs , 好開心呀....
而且由星期五開始我連藥既份量都減埋, 由每日 2 粒, 變左每日一粒, 都OK Ah..
你地記住要努力!!!! 快o的減左"豬腩肉"

民房

testing

民房

Candypoon, Melody, Pls check PM..Mli

民房

SARIDON , Pls check you e-mail. Mli

首頁
12345...9

尾頁

跳至