跳至

首頁

尾頁

大宅

訂smart fish媽咪好消息

已經over 60盒 $180

每盒多送2包

但落單請到0611加order
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1285019&extra=page%3D1

麻煩靚媽們請PM我Tel & Name

要先過數,新年後先有貨
0612媽咪請找個代表,收晒0612媽咪D Order
你地自己分配好
(因為smart fish唔會送咁多地方)

[ 本文章最後由 小TT 於 08-2-20 14:02 編輯 ]

大宅

已經over 60盒 $180

每盒多送2包

大宅

要先過數,新年後先有貨
你地自己分配好

7. baby_yuyu x 6 (0612媽媽)
8. tata83 x 3 (0612 mama)
9. swc1 x 3 (0612 mami)
10. kennistong x 6 (0612mama)
11.little.sheep x 6 (0612mama)

男爵府

咁我地點分配呢...我o係荃灣至九龍塘mtr出入, 如果岩o既, 我可以同小TT攞o左貨先, 不過我過年唔o係香港呀, 又初10先返工, 所以要初10之後先比到你地...你地怕唔怕太遲呢?

大宅

------已截-----

大宅

原文章由 baby_yuyu 於 08-2-1 15:52 發表
咁我地點分配呢...我o係荃灣至九龍塘mtr出入, 如果岩o既, 我可以同小TT攞o左貨先, 不過我過年唔o係香港呀, 又初10先返工, 所以要初10之後先比到你地...你地怕唔怕太遲呢? ...

以下3位MAMI ,未留Contact no俾我請PM我

你們決定點分配?因為要訂貨

請明天內入數,記得留返入數紙

(如過DEADLINE未入數自動 CUT ORDER)
入數PM我
入數時間
DATE
REF
入咗幾錢

THANKS

[ 本文章最後由 小TT 於 08-2-15 00:17 編輯 ]

大宅

baby_yuyu

Pls check pm. thanks

大宅

有2位MAMI ,未留Contact no俾我請入數PM我

入數PM我
入數時間
DATE
REF
入咗幾錢

9. swc1 x 3 (0612 mami)
10. kennistong x 7 (0612mama) PAID $1260 (你最快 )
11.little.sheep x 6 (0612mama)

[ 本文章最後由 小TT 於 08-2-15 00:17 編輯 ]

男爵府

死火..岩岩先睇到留言, 可唔可以聽日先入數? thxthx

原文章由 小TT 於 08-2-2 14:45 發表

HSBC 461-502- 6699
(因怕亂,0611 & 0612 入a/c no係唔同)

入數PM我
入 ...

男爵府

死火..岩岩先睇到留言, 可唔可以聽日先入數? thxthx

我買6盒的, 共$1080

原文章由 小TT 於 08-2-2 14:45 發表

入數PM我
入 ...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 小TT 於 08-2-1 11:01 發表

要先過數,新年後先有貨
你地自己分配好

9 ...

唔好意思呀, 我今日出院, 我聽日會入數ga.

大宅

好媽媽勳章

原文章由 baby_yuyu 於 08-2-1 15:52 發表
咁我地點分配呢...我o係荃灣至九龍塘mtr出入, 如果岩o既, 我可以同小TT攞o左貨先, 不過我過年唔o係香港呀, 又初10先返工, 所以要初10之後先比到你地...你地怕唔怕太遲呢? ...

baby yu yu,

你方唔方便幫我先再約你出呀?

大宅

冇問題 聽日記得入

男爵府

Ok ar...我幫你同kennistong攞埋先...

小tt, 我一陣入比你..thx!!

原文章由 TaTa83 於 08-2-3 20:59 發表

baby yu yu,

你方唔方便幫我先再約你出呀?

複式洋房

I've just noticed the deadline, sorry for the delay.
小tt, I'll paid u today.

Dear baby_yuyu,

could you pls. 幫我攞埋先..., I'll pm my phone no. to you.

Many many thanks.

大宅

好媽媽勳章

原文章由 baby_yuyu 於 08-2-4 09:46 發表
Ok ar...我幫你同kennistong攞埋先...

小tt, 我一陣入比你..thx!!

唔該哂你呀.:loveliness:

大宅

記得留返入數紙 OR REF

入數PM我
入數時間
DATE
REF
入咗幾錢

7. baby_yuyu x 6 (0612媽媽) PAID $1080
9. swc1 x 3 (0612 mami) paid 540
10. kennistong x 7 (0612mama) PAID $1260 (你最快 )

大宅

好媽媽勳章

原文章由 小TT 於 08-2-4 14:29 發表
記得留返入數紙 OR REF

入數PM我
入數時間
DATE
REF
入咗幾錢

7. baby_yuyu x 6 (0612 ...

I already PM you la, please check.:loveliness:

大宅

靚太們

Smartfish 應該最快初7 13Feb 有貨
我會先安排俾baby_yuyu由她交給大家

:恭: :喜: :發: :財:

7. baby_yuyu x 6 (0612媽媽) paid 1080
8. tata83 x 3 (0612 mama) paid 540
9. swc1 x 3 (0612 mami) paid 540
10. kennistong x 7 (0612mama) paid 1260
11.little.sheep x 6 (0612mama) paid 1080

大宅

小TT

Thanks!!!

首頁

尾頁

跳至