自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

孖女岩岩取得亞太女歌手獎,可以話係佢地既事業高峰
點知咁快就搞單咁既野出黎,亞嬌既私人事搞到組合既前途唔知點 雖則話亞Sa獨立發展都唔錯,但呢個組合努力經營左6年,家下聲名狼藉,點繼續做小朋友既偶像呢?!即使亞嬌真係俾E仔偷拍,係受害者又點..我相信大部份人睇完d相都對亞嬌改觀,包括我同c6:-( 呢件事其實對亞Sa既影響都好大,紅左咁多年,家個咩都冇..目前Sa梗係撐嬌啦,咁好姐妹唔通仲落井下石咩...但其實暗地裡可能怨緊佢:(

大宅

咁阿gill都唔想o個喎,明白事理既人都會對事唔對人既,對twins既影響就一定唔多唔少都會,但始終對阿sa要公平d唔好拖埋落水麻

男爵府

當然吾會, 有邊個想私隱走遍世界, 阿牛生都幾buy呢套, 衰完就當無事發生, 佢吾係牛, 係賤人, 以前D明星都係攪下花邊新聞, 點似而家圖文並茂, 好似黃色架步, 我一早已經杯葛呢間公司.

原文章由 均均媽 於 08-2-1 08:08 發表
孖女岩岩取得亞太女歌手獎,可以話係佢地既事業高峰
點知咁快就搞單咁既野出黎,亞嬌既私人事搞到組合既前途唔知點 雖則話亞Sa獨立發展都唔錯,但呢個組合努力經營左6年,家下聲名狼藉,點繼續做小朋 ...

[ 本文章最後由 keroroee 於 08-2-1 08:43 編輯 ]

別墅

我估都唔會, 最壞都係分開發展, 我相信阿sa一個人都ok

水晶宮

我覺得唔會囉!佢地兩個都係同病相憐既人,之前亞sa夠係咁俾人話佢同咸虫開房仲要俾差佬踢竇時踢中佢地响房搞野啦!姑勿論呢d傳言係咪真,但係佢地兩個都係成日俾人講到臭哂,事問佢都唔會咁衰去怪亞嬌啦!

大宅

3個女星, 我只覺得鍾小姐"好似"最無辜, 就當d相係真咁講, 我睇咁多張相佢表情都似唔知比人影緊, 唔似陳生/張小姐/陳小姐會望鏡, 擺明比人影咁! 鍾小姐唔係18-22, 27啦喎, 唔通有人會認為佢仲係黃花閨女嗎!? 成年男女做愛有乜大不了!? 只怪佢遇人不淑, 揀著個花弗變態男, 我唔係孖女粉絲, 話實佢地唱歌奇差, 不過都好替佢難過:-|

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 Juana 於 08-2-1 08:47 發表
我估都唔會, 最壞都係分開發展, 我相信阿sa一個人都ok

Agree

禁止訪問

男爵府

我覺得呢件事對阿sa的影響都有些少, 以阿sa的為人呢d時候當然會話阿gil 累街坊。

禁止訪問

男爵府

原文章由 Li_vivi 於 08-2-1 09:46 發表

同咸虫開房係亞Gil, 因我朋友識踢竇的差佬.

邊個係咸虫?

羊生?

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得唔會
紅係佢地好彩
搵左6年錢都算唔錯
仲怨乜丫

複式洋房

唔好諗得佢地咁好感情......

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

亞sa諗,可能係時候拆夥la.:;pppp:

男爵府

我覺得阿sa一個人會紅唔起..佢地紅只不過因為佢地叫twins, 缺一都紅不起. 因為會無左特式.
阿sa口裡話撐阿嬌, 但心裡一定怨死佢, 正常人都會架啦, 阿sa又唔係聖人. 我又唔覺阿sa會正經得去邊, 只不過佢無阿嬌咁靚, 所以無咁多仔溝, 所以花邊新聞少好多.
不過希望佢地2個以後可以睇開D, 唔做明星都可以讀返書, 可能前途仲好呢, 振作

民房

IF PHOTS ARE REAL, I THINK SA WILL....

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 mrsdoh 於 08-2-1 10:34 發表
我覺得阿sa一個人會紅唔起..佢地紅只不過因為佢地叫twins, 缺一都紅不起. 因為會無左特式.
阿sa口裡話撐阿嬌, 但心裡一定怨死佢, 正常人都會架啦, 阿sa又唔係聖人. 我又唔覺阿sa會正經得去邊, 只不過佢無阿嬌咁靚, ...

聽講佢係基的
唔知係咪真

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至