自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

原文章由 Gail 於 08-2-1 16:56 發表
唔好咁白痴, 人講就信

,我有朋友既朋友老婆在英x酒店做,試過比人看見,有傳從此多左個花名,x小姐

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 Gail 於 08-2-1 16:56 發表
唔好咁白痴, 人講就信

係呀~唔好人講就信
用眼睇囉
g係好好例子
慢慢睇
時間可証明一切

伯爵府

大宅

傳聞通常都係講朋友個朋友開始架

民房

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 心亂如麻 於 08-2-1 17:02 發表
傳聞通常都係講朋友個朋友開始架

我係八雜誌開始

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 ha8mo 於 08-2-1 17:08 發表
係啦
阿邊個邊個話自己純過精漏水
我一定唔會信

子爵府

原文章由 ha8mo 於 08-2-1 17:08 發表
係啦
阿邊個邊個話自己純過精漏水
我一定唔會信

係呀我吾白痴,我都吾信

子爵府

原文章由 chinghomama 於 08-2-1 15:16 發表
呢張一早睇左啦, 應該係假架, 你睇下隻手就知應該唔係佢啦....

你點睇倒隻手o架??

[ 本文章最後由 viewer 於 08-2-1 21:17 編輯 ]

男爵府

女裝版米高積遜咁0既樣都有份? 唔知鄉下隻豬會唔會又被人稱為不雅照片呢?
淨係佢個樣已經係不雅的代表啦, 無乜興趣睇:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

容容以前既事我信係真
不過佢第一場演唱會完場後我晌紅館外望過佢(我唔係佢fans呀),真人靚過上鏡,有少少眼前一亮,第一個感覺係都唔係醜樣呀,ok喎,可能身形高加埋濃妝艷抹所以幾有台型,真人好瘦,但個頭好大好圓額頭高同埋面好長架 平時上鏡都知佢頭大,但唔覺佢咁面長,真係好長

男爵府

原文章由 均均媽 於 08-2-1 23:10 發表
容容以前既事我信係真
不過佢第一場演唱會完場後我晌紅館外望過佢(我唔係佢fans呀),真人靚過上鏡,有少少眼前一亮,第一個感覺係都唔係醜樣呀,ok喎,可能身形高加埋濃妝艷抹所以幾有台型,真人好瘦,但個頭好 ...

咁係因為佢己經整左容變左女裝版米高積遜.....
好多人化個濃粧都可以變靚女架啦, 有錢包裝下外形同瘦身, 個個都係靚仔靚女.....反而佢公司用咁多錢比佢整容同包裝都只不過係咁0既貨仔...真係...唉.....
不過我承認佢唱歌幾好聽, 特別係地鐵果首, 我唔鐘意佢個樣, 但我鐘意佢某D歌架

子爵府

原文章由 mrsdoh 於 08-2-1 22:49 發表
女裝版米高積遜咁0既樣都有份? 唔知鄉下隻豬會唔會又被人稱為不雅照片呢?
淨係佢個樣已經係不雅的代表啦, 無乜興趣睇:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

咁人地冇奶油整得太離譜麻...唔通跟住金喜善個款倒模咩
人地一出道就係個樣突出麻

原文章由 mrsdoh 於 08-2-1 23:20 發表
咁係因為佢己經整左容變左女裝版米高積遜.....
好多人化個濃粧都可以變靚女架啦, 有錢包裝下外形同瘦身, 個個都係靚仔靚女.....反而佢公司用咁多錢比佢整容同包裝都只不過係咁0既貨仔...真係...唉.....
不過我承認 ...

公爵府

原文章由 daniel44 於 08-2-1 16:59 發表

,我有朋友既朋友老婆在英x酒店做,試過比人看見,有傳從此多左個花名,x小姐

u me ko小姐試過單獨上船一事還有人記得嗎?
joey唔靚,佢自己都有講過,佢真係整容咩?
點解整完都會唔靚呢?
個個人都傳話英皇所有女歌星都要同佢ml啦!
包括twins,點解又唔講下其他歌手呢?
joey唔靚但唱功勁,呢個係無可否應架!
佢能夠咁紅都搞一把多年黎支持佢o既終實fans,
大家有無諗過yo me ko小姐同twins唱歌都唔叻,
y小姐仲超樣衰把聲仲難聽都可以做到歌手呀/
佢自己作賤向tvb露t-back,之後仲向台到露ling先搞到英皇唔捧佢,點解大家都係咁鐘意講容小姐呢?
難道歌手都一定要好似香港小姐咁靚先有人鐘意?

公爵府

原文章由 均均媽 於 08-2-1 23:10 發表
容容以前既事我信係真
不過佢第一場演唱會完場後我晌紅館外望過佢(我唔係佢fans呀),真人靚過上鏡,有少少眼前一亮,第一個感覺係都唔係醜樣呀,ok喎,可能身形高加埋濃妝艷抹所以幾有台型,真人好瘦,但個頭好 ...

99年開始鐘意joey,佢唱歌好好聽對fans好好,佢真人靚過上鏡n倍,唔知點解佢一d都唔上鏡架!但唔會係靚女lo~
你話佢大頭,陳彗林個頭先經典,大頭嚇死人

男爵府

原文章由 easonkinki 於 08-2-2 13:14 發表

點解整完都會唔靚呢?
joey唔靚但唱功勁,呢個係無 ...

嚟位媽咪, 香港藝人整容唔鐘意認, 唔似得韓國女生咁勇去認自己整容架.
你問點解容小姐整左後都唔靚? 正如有位媽咪咁講, 唔通佢照住韓國金喜善個樣去整咩
我地無得登話佢, 只不過如果陳先生一眾女友不雅照被登, 但當中有佢份就真係有D不可思議姐, 因為佢咁0既樣貎對陳先生嚟講係完全唔合格喎.
至於點解唔講下其它歌手? 因為近來無其它歌手的新聞轟動得過佢地LAW, 就係咁簡單.
u me ko小姐果D瘀事都比人話左一段時間啦.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 easonkinki 於 08-2-2 13:14 發表

點解整完都會唔靚呢?
joey唔靚但唱功勁,呢個係無 ...

人靚係由內到外
我真係唔覺得佢有咩內在美
佢出道時我都好喜歡聽佢唱歌
因聲帶有問題
我幾怕以後聽唔到佢把聲
不過而家唔同
我唔想聽唔想睇到:;pppp:

首頁

尾頁

跳至