自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:你地可以鬧鄧見暈鬧到十二月!!

我都覺得佢ok.

公爵府

好媽媽勳章

引用:想當年,佢隻朋友二號都係我既song+list

原帖由 靚媽1208 於 14-09-19 發表
想當年,佢隻朋友二號都係我既song list

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆 BossCatCat 的帖子

係咩~~~我以為扮張家輝添....
我女2001年1月8日QE出世  

伯爵府

講差木蝨咪仲差,成日un,又啞起隻手,都唔知想點。

男爵府

引用:木蝨似扮化骨龍多d

原帖由 [email protected] 於 14-09-19 發表
木蝨似扮化骨龍多d
我超覺得呀!!反感!!

別墅

引用:Quote:原帖由 qmui 於 14-09-19 發表我都吳

原帖由 Cayee 於 14-09-19 發表
我都鍾意聽佢既歌 當年唱k必唱
討厭木塞多d.

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我唔覺得鄧健泓好差,好樣衰,反而覺得佢做得好好,佢唔算係2打6,起碼係使徒行者入面戲份都幾多,ok wor,好多木榮啦。

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

部份認同,但唔覺得企唱歌可以用ok來形容,唱live幾難聽下!個人覺得做戲ok過唱歌

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

子爵府

引用:其實我都覺得佢做得幾好,好過x敏之

原帖由 fung9394 於 14-09-19 發表
其實我都覺得佢做得幾好,好過x敏之
文豬真係好差,個樣又假,冇表情

如對本人內容有意見, 不喜勿插!!! 謝謝!!!

大宅

我反而好唔中意做閃電傳真機時既佢,果時覺得佢個口好大不過后來佢轉行做歌星,又對佢有點改觀,佢首“朋友二號”好好聽

sharon1    發表於 14-9-19 07:19

珍珠宮

我都覺得木塞個樣衰啲 鄧拍戲唔多,我覺得佢算係咁

別墅

其實我更加頂唔順Kobe既戲......生硬到喊

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢發現敏芝查佢果場戲做得唔錯。

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

我唔like距唔系距樣衰=醜,而系樣衰=雖無過犯,面目可憎
同意有jm講,有好多人醜樣過距好多,但唔會令人反感

水晶宮

可能好成功令大家憎佢,憎都係提升知名度既一種。好多人話想挑機演技做壞人,都係咁既原因。

伯爵府

引用:回覆[email protected]+的帖子係扮杜文澤扮化骨

原帖由 BossCatCat 於 14-09-19 發表
回覆 [email protected] 的帖子

係扮杜文澤扮化骨龍... XDD
講真果時化骨龍出都好多人彈做得太浮誇
不過我覺得呢個角色換林子善好啲

伯爵府

畀面勳章

引用:我都好想開post,但又怕比人圍插!樣衰就係

原帖由 峰媽媽 於 14-09-19 發表
我都好想開post,但又怕比人圍插!

樣衰就係罪?就要比人討厭??(我見好多jm係憎佢樣衰)何況其實佢都唔 ...
我同你諗法一模一樣

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

侯爵府

引用:晚晚都開幾個 post 鬧 鄧見暈 ... 點解無人

原帖由 BossCatCat 於 14-09-19 發表
晚晚都開幾個 post 鬧 鄧見暈 ... 點解無人講木蝨差既??? 佢扮杜文澤咪仲差....點解無人講既???

其實我係 ...
從另一個角度講,d人鬧佢咪就系佢引起人地既注意囉,好過出左場都無人知啊

大宅

引用:鄧生我對佢不嬲印象麻麻,但係使徒入面又唔

原帖由 Mamamia 於 14-09-19 發表
鄧生我對佢不嬲印象麻麻,但係使徒入面又唔係真係咁差;反而木塞,我就頂佢唔順,演得過份誇張,日日成身震 ...
認同

子爵府

雖然我唔係鐘意睇鄧見暈, 但起碼我睇佢做戲時冇反感先, 同劇呀唯唯, 係導演叫㗎, 做得好浮誇, 次次佢一出埸, 我都會話\"搞乜野呀佢\"

首頁

尾頁

跳至