自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

報紙日日報導,上面都有這些圖片,是不是也屬藏有不雅圖片呢?

為什麼他們可以擁有這些圖片,而不屬違法呢?
~琳琳~星空尋夢園[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/93384/s180/95740.13165886.98586.jpg[/img]

男爵府

原文章由 candychan26 於 08-2-2 16:55 發表
報紙日日報導,上面都有這些圖片,是不是也屬藏有不雅圖片呢?

為什麼他們可以擁有這些圖片,而不屬違法呢?

係啵...又點解呢??-( ?-(

禁止訪問

複式洋房

無辜的人

最無辜就係0個五個人,做0左炮灰.

~琳琳~星空尋夢園[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/93384/s180/95740.13165886.98586.jpg[/img]

洋房

拉咗五個人咩?因存有淫照被捕?還是上載圖片呀?
之前個無業漢係因為曾上載圖片到網站而被捕的,與藏有圖片分別好大。
之不過,我覺得要還押八星期真係太過份,莫非涉及有錢人及名人,所以大罪啲呀?又證明香港政府偏幫有錢人啦!:tongue:

大宅

我都覺得 police 唔對, 咩野私藏照片, 我聽完後, 火都來, 各大報社都係私藏照片, 而且都有登出來, 只不過佢地遮蓋 d 重要部份, 咁又唔見 police 拉埋佢地﹗?真係唔公平﹗

大宅

係嗃, 點降唔上報館拉人......

子爵府

咪係囉......報紙/雜誌全都有

伯爵府

咪玩啦, 佢o地都係想搵落台階
求其搵人頂o左咪算囉
唔好越搞越大呀

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

BK 又見報:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
不 少 網 民 認 為 警 方 拉 人 合 理 , 但 質 疑 被 告 還 柙 期 太 長 。 「 迷 你 論 壇 」 內 , 「 傷 女 王」 稱 , 當 事 人 報 警 後 可 以 毋 須 落 口 供 , 警 察 拘 捕 疑 犯 後 , 「 又 唔 俾 人 保 釋 … … 坐 到3 月 先 審 … … 。 」 網 友 HEI 文 則 替 疑 犯 感 到 可 憐 , 「 即 刻 要 坐 八 個 禮 拜 監 , 連 新 年都 要 喺 入 面 過 。 」 在 「 親 子 王 國 」 中 , 網 友 ivylau121 嘆 道 , 「 又 唔 係 殺 人 放 火 , 竟 然 不 准 保 釋 。 」

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 jennifer_bc 於 08-2-2 17:58 發表
咪係囉......報紙/雜誌全都有

係囉! 啲報紙仲發佈tim, 點解唔去報館拉人封艇呀?

首頁

尾頁

跳至