親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我上個月底都係用佢, 佢好好人(Duncan), 包佢機場接送和中間兩日行程(總共四日行程), 一日行程超時個半鐘, 諗住畀足個半小時超時費, 但佢只收1小時 $400超時費, 所有停車場, 國道都包晒, 我地最LIKE 佢係唔多講野(嘻嘻...我地好怕多野講個啲), 不過一定要同佢講清楚行程, 要去邊個景點, 當然都可以叫佢介紹景點和食肆, 上網搵"包車易"就得啦, 可以用 email / whatsapp / line 黎溝通, 係台灣咁多日都係用 line

後補: 佢架車好正, 9人車, 我地6個人+4件手拉喼, 都仲有好多空位

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

牛年勳章

回覆:台北包車 - 包車易

上2星期用過,多謝bk jm 推介,準時,車乾淨,司機nice 但不多話

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主按: 如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員, 謝謝合作

男爵府

回覆 KooKoo 的帖子

Pls pm details, thx.

大宅

回覆:nisha 的帖子

剛從台灣回來,也是用包車易,我也是like 佢唔会太多野說, 唔錯!

KooKoo    發表於 14-11-20 10:48
KooKoo    發表於 14-11-20 10:47

大宅

please pm me the driver info. thanks! should i contact the company or the driver directly?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我上個月底都係用佢, 佢好好人(Duncan), 包

原帖由 KooKoo 於 14-11-19 發表
我上個月底都係用佢, 佢好好人(Duncan), 包佢機場接送和中間兩日行程(總共四日行程), 一日行程超時個半鐘, ...
我十二月都會到台灣 可否介紹你果個比我丫 因為我地都好怕多嘢講嘅人架 唔該晒

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我上個月底都係用佢,+佢好好人(Duncan),+包

原帖由 KooKoo 於 14-11-19 發表
我上個月底都係用佢, 佢好好人(Duncan), 包佢機場接送和中間兩日行程(總共四日行程), 一日行程超時個半鐘, ...

複式洋房

回覆:BO_BO 的帖子

我都係12月去台北,可否pm給我,謝謝

首頁

尾頁

跳至