潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇 PLAYBOY 袋好介紹

用緊邊款呀!
[img align=right] http://img143.imagevenue.com/loc247/th_77143_Dogs002resize.jpg[/img]

大宅

Re: 有冇 PLAYBOY 袋好介紹

~~ bb5 ~~

我之前用過一個黑色o既細size手袋.最近買了一個黑色(類似LVo既醫生袋).好正o架!
下次會考慮買埋果個黑色手提袋~~~~~~~~~~~~~

民房

我用緊既係 Playtex White 大手挽袋.. (個款似 LV Speedy)

大宅

可唔可以形容下個袋是點樣, 因我有一日見到個女人攞住一個袋都好靚架,同埋係邊度有呀! 貴唔貴呀! 謝謝 !

carriewu929 寫道:
~~ bb5 ~~

我之前用過一個黑色o既細size手袋.最近買了一個黑色(類似LVo既醫生袋).好正o架!
下次會考慮買埋果個黑色手提袋~~~~~~~~~~~~~

伯爵府

我昨天買了一個側"咩"袋,個款好LADY好啱返工用。係德福的SPORTHOUSE買($4xx),用HSBC信用卡有九折
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

我買了克色大手提袋(LV SPEEDY)

妳有冇買

如果再有新款介紹,請PM我!
Thanks,

bb5

[img align=right] http://img143.imagevenue.com/loc247/th_77143_Dogs002resize.jpg[/img]

別墅

大宅

Sogo有售約$580

首頁

尾頁

跳至
熱門主題