自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

週末去咗又一城Lxncome買護膚品,個consultant好寸,使咗三千幾蚊,比完錢後好嬲!想發洩吓。

啱啱用晒D護膚品,以前用過Lxncome OK, 去咗又一城。我主要想買moisturizer,買嘢過程中,個consultant講嘢態度令我好唔舒服,話我有皺紋都唔緊要,呢D係事實,跟住又話「睇你都35以上」……,埋單時再說我買夠3000蚊可以upgrade會藉,我就買咗三千幾。

買完嘢叫我填會員登記表,我冇填個出生年份(地址、身份証已經乜都要填),佢寸我話「你唔填要我地估過喎」,其實佢只需要有禮貌地請顧客填寫,話方便介紹護膚品就可以。到佢送贈品時我仲激氣,我見有個化粧袋冇乜用,問可唔可以換第D嘢,佢竟然好寸甘話﹕「個袋同D試用装係一套,妳唔要我可以攞番佢。」就攞開咗,如果唔係比晒錢,佢咁講嘢我一定即刻走。

水晶宮

佢咁衰你仲比錢買野 ??

要買都去第二間 shop 嘛~~

複式洋房

到比完錢先覺得佢差衰,佢答我贈品個態度真令我反感,如果佢話﹕「唔好意思,個化粧袋同D試用裝係一套,所以會一齊送比你,你可以送比朋友。」我會接受。但竟然話「你唔要我攞番佢」,乜嘢服務態度?以前喺另一間好flexible,會換D啱嘅嘢比個客。

原文章由 thunder_bunny 於 08-2-4 14:47 發表
佢咁衰你仲比錢買野 ??

要買都去第二間 shop 嘛~~

大宅

買嘢過程中,個consultant講嘢態度令我好唔舒服
淨係呢個hard feeling我已經唔會幫襯呢個consultant

even埋左單都可以voil架,又唔係得佢一度有得賣

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 littlefatc9 於 08-2-4 15:40 發表
買嘢過程中,個consultant講嘢態度令我好唔舒服
淨係呢個hard feeling我已經唔會幫襯呢個consultant

even埋左單都可以voil架,又唔係得佢一度有得賣

agree

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

咁咪冇下次, 咁差

複式洋房

我唔會再幫襯佢!本來想打電話去投訴佢地D服務態度,不過電話冇Lxncome登記,網頁又冇,連又一城網頁都冇列出該商舖,真係好耐未見過D咁差嘅sales。當日得我一個客買嘢,另一個客試粧。個sales都冇幫我做個皮膚分柝,求其我想買乜就攞乜比我,我都唔知當時點解懵到仲幫襯佢,可能趕住買完返屋企。最離譜就係我買美白產品,支爽膚水佢介紹另一系列,佢話另一隻好好用,到我問佢攞支美白爽膚水睇,佢先話冇貨。

原文章由 veronica1210 於 08-2-4 16:26 發表
咁咪冇下次, 咁差

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

有冇挍錯呀,咁既服務態度,你有冇留意佢個名牌個名呀? 一於post上網。

大宅

試o下呢個電話搵個manager傾o下計
2265-8665 lancome又一城

大宅

原文章由 littlefatc9 於 08-2-4 16:59 發表
試o下呢個電話搵個manager傾o下計
2265-8665 lancome又一城

快d打去投訴佢啦!

男爵府

醒目開學勳章

咁q寸...比我簡完哂要買既野...之後再加再句...你咁寸...我都係唔買喇,我又唔係買唔起...去第2間買過啦

珍珠宮

今時今日仲有咁既服務態度

首頁

尾頁

跳至