興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

買咩牌子notebook好用又抵架?

有無用家分亨下呀。

複式洋房

買notebook係要講取向.

大小, 輕重 無所謂, Toshiba < $5K 都有.

最好加盡d RAM.

原文章由 膽小媽媽 於 08-2-4 17:20 發表
買咩牌子notebook好用又抵架?

有無用家分亨下呀。
All You Need is Love!!

大宅

我多數用來做下功課,上下網,咁咩牌子穏定D架?

複式洋房

其實而家D機都幾穏定架喇 (尤其是大notebook, 因散熱較易做得好).

只要唔好亂裝野, 同做足Windows Update就得. 識裝埋anti-virus 同 anti-spyware o既 software 就 perfect.

MacBook都好架, 又可以裝埋Window. 不過要玩得掂至好. (不過貴喎 ... )

原文章由 膽小媽媽 於 08-2-5 09:37 發表
我多數用來做下功課,上下網,咁咩牌子穏定D架?

[ 本文章最後由 LazyPapa 於 08-2-6 01:37 編輯 ]

All You Need is Love!!

洋房

ASUS 啦

用 ASUS 啦. 7千多, 又好又平又低呀.. 哈哈.

Cheers,
一個人生活在這個世界上, 一定要找尋快樂, 人生才會有意義的..!

民房

我上個月買左部Samsung q70,
7千左右送埋router同webcam,
我本身做開軟件設計都覺得佢幾穩定同唔算重 (女仔就唔知.. )
所以我都會建議可以考慮
基督徒互聯網-Jesus Union
www.jesus-union.info

首頁

尾頁

跳至