嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

哈哈!
好彩fc926提醒我,
由於南灣交通唔係十分方便, 又唔係個個family都會揸車, 所以我會查一查有mud交通公具,之後post上黎
至於會揸車嘅family, 我會安排泊車嘅地方!!

[ 本文章最後由 lily0822 於 08-5-15 18:25 編輯 ]

大宅

統計

剛剛做左個統計,原來07孖B會有34對twins.
14pairs 孖囡
13pairs 孖仔
5pairs 龍鳳

moniking & cae688,
你們的是那一種?
Twins 媽咪

大宅

原文章由 Kat_Step 於 08-5-14 12:18 發表
大家好! 我孖女都係 0708 o既.

Hello ,大家都係0708不如交換MSN吖

大宅

Pls check PM.
原文章由 WBB811 於 08-5-15 23:18 發表

Hello ,大家都係0708不如交換MSN吖

複式洋房

hello, 好耐冇上bk, 07 原來都有好多twins, 我bb 係 0703, 孖仔.

複式洋房

嘩..好耐無上來..原來07孖b會攪活動呀??
你地好呀..我是0709孖仔媽

Lily...how are you??

大宅

好媽媽勳章

hi carol,
我都係咁上下la, wa...唔覺唔覺我地bbs都八個月大lu, 你都幾好嗎??
係呀, 我地攪bb聚會呀, 你都黎la, 我都好想見下你對bs, 話唔定我地第時可以成日約出黎, 到時我地對bs就可以做對同年同月嘅好朋友, hehe

大宅

Hello, lili,

我都想帶我對龍份鳳B參加 (2A2B),6月14日下午幾點? 老工週六要5點幾先返屋企。我地可以渣車前往。

大宅

好媽媽勳章

原文章由 tt8 於 08-5-19 11:41 發表

我都想帶我對龍份鳳B參加 (2A2B),6月14日下午幾點? 老工週六要5點幾先返屋企。我地可以渣車前往。

好呀好呀!!! 我book咗下午1-6pm, 時間就要睇睇你地想食咗lunch至黎定想一起食(order food), 我就隨時ok,
另外你會唔會同bbs游水呀??

我pm 我電話比你ar...

男爵府

原文章由 1027 於 08-3-6 13:23 發表
我對twin bb 係0706 ( 哥哥同妹妹)

祝所有bb身體健康 .

我們會不會同一時間在醫院生的呢? 我生孖仔個晚. 我老公係產房外剛好有個爸爸話佢老婆生了一對龍鳳胎.

男爵府

e. 0706 都有 3對孖 b. 我住大圍. 您們住那裡, 有時間大家約出來見見好嗎? 不過要周六或周日才行的. 因我周六周日不上班.

大宅

lili, thank you ar. 我想以下午茶形式較適合,我要4點半至5點才能到。我對bb (8個月)同妳對bb差不多大,大家可以交流下!bb未識游水,玩下水都得! 依家有幾多對bb到呀?

QUOTE:
原文章由 tt8 於 08-5-19 11:41 發表

好呀好呀!!! 我book咗下午1-6pm, 時間就要睇睇你地想食咗lunch至黎定想一起食(order food), 我就隨時ok,
另外你會唔會同bbs游水呀??

我pm 我電話比你ar...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 tt8 於 08-5-20 11:27 發表
lili, thank you ar. 我想以下午茶形式較適合,我要4點半至5點才能到。我對bb (8個月)同妳對bb差不多大,大家可以交流下!bb未識游水,玩下水都得! 依家有幾多對bb到呀?

QUOTE:
原文章由 tt8 於 08-5-19 11:41 發表 http ...

下午茶都好ar
我地定咗人數後再定確實時間ar
暫時有3對bb,

時間: 暫定14/06 下午
地點: 南灣華景園會所

1) lily0822 (3大人, 2 8mths old bb)
2) fc926 (3大人,2 BB - 15 mths old)
3) tt8 (2A2B)

大宅

好媽媽勳章

fc926 tt8,
依家都係得我地幾個, 可能係時間地點唔好la, 咁我地仲挍唔挍呀???

大宅

不如我們再收集一下大家的意見才搞,多D人多D BB好玩D.
Twins 媽咪

大宅

好媽媽勳章

好呀

大宅

Hi everyone, I also have twin baby ( 1 boy and 1 girl ). They are 0712.

大宅

My twin boys are 0707

Hi everyone,
My twin boys are 0707.
If you childs joined playgroup, can we share more information about where to join playgroup? thanks!

大宅

We are 0707孖仔啊

Nice to meet you!

複式洋房

Hi, my twin girls were born on 31 Dec 07. We live in Tai Wai. Maybe we can meet with each other some time

首頁

尾頁

跳至