跳至

首頁

尾頁

大宅

我囝囝會踩住圍欄, 枕頭, 攬枕呀甘想"琴"出來
(其實都有 3 分1係出左 bb 床 ),
甘我攞開所有野, 佢就反來抓住床仔出邊d裝飾公仔,
用力"where"住, 再用做腳仔係床頭版到踩踩...
有成半個身仔係床出邊... 好驚佢會....
請問各位媽咪有咩辦法解救呀

男爵府

我個仔有時都想咁, 但我SET到張床最低, 佢擒唔到出黎

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我已經set到張床最低,但佢就算唔踩嘢都爬咗半個身出黎,而家夜晚俾佢瞓大人床,打算遲d拆一邊bb床,佢碌出黎好過跌出黎

原文章由 JHsbb 於 08-2-5 20:43 發表
我個仔有時都想咁, 但我SET到張床最低, 佢擒唔到出黎
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

男爵府

你個仔高呀....所以容易擒到出黎, 我依傢已經好少比亞仔一個人係BB床, 除左佢瞓覺架咋........佢有時就算一個人係BB床係清醒O既, 佢只會瞓係度啜吓手趾, 有時會玩吓個轉轉吊燈....

原文章由 eeb 於 08-2-6 10:35 發表
我已經set到張床最低,但佢就算唔踩嘢都爬咗半個身出黎,而家夜晚俾佢瞓大人床,打算遲d拆一邊bb床,佢碌出黎好過跌出黎

水晶宮

我個仔係馬騮

原文章由 JHsbb 於 08-2-6 11:55 發表
你個仔高呀....所以容易擒到出黎, 我依傢已經好少比亞仔一個人係BB床, 除左佢瞓覺架咋........佢有時就算一個人係BB床係清醒O既, 佢只會瞓係度啜吓手趾, 有時會玩吓個轉轉吊燈....

...

複式洋房

我細個又係咁..所以都驚bb又係咁....不過現在仲未發生

大宅

原文章由 eeb 於 2-6-08 10:35 發表

甘俾 bb 瞓大人床係未唯一辦法呢?

水晶宮

我想買個有頂既籠俾佢

原文章由 xoboy1125 於 08-2-9 22:15 發表

甘俾 bb 瞓大人床係未唯一辦法呢?

別墅

我個b11個月時都試過,响瞓醒晏覺時,仲趺埋出來, 個頭起左個樓!!
而家我轉左用網床比佢瞓, 就想爬出黎都無從入手.

原文章由 xoboy1125 於 08-2-5 19:36 發表
有成半個身仔係床出邊 ...

大宅

醒目開學勳章

我呀仔都會咁, 腳踏住D 床圍, 公仔, 令自己高D, 再想往上擒高. 好在佢未成功擒到出來咋.

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

CLEAR 左張床。。佢咪冇野WEAR 住LOR~
我個女都係咁。。。但冇咁多被比佢借力就冇咩事。。。

大宅

原文章由 xoboy1125 於 08-2-5 19:36 發表
有成半個身仔係床出邊 ...

叻仔

martse

大宅

原文章由 Ina 於 2-10-08 11:51 發表
我個b11個月時都試過,响瞓醒晏覺時,仲趺埋出來, 個頭起左個樓!!
而家我轉左用網床比佢瞓, 就想爬出黎都無從入手.

甘網床可以瞓到幾多歲呀?

大宅

原文章由 xoboy1125 於 08-2-13 12:28 發表

甘網床可以瞓到幾多歲呀?

要視乎你張床可以乘受幾多磅 ?!

martse

大宅

原文章由 martse 於 2-13-08 13:56 發表

要視乎你張床可以乘受幾多磅 ?!

martse

甘請問買網床係未一個好嘅選擇呢?
我驚買左佢瞓一, 兩個月就唔瞓就浪費啦...

大宅

原文章由 xoboy1125 於 08-2-13 16:59 發表

Go to Wing On, Jusco, Mothercare, Toyrus....look look la !

martse

別墅

其實網床應該用來比佢玩, 不過, 佢又瞓得ok. 我諗最緊要係張床褥. 佢瞓得舒服就ok.

我買esprit 嗰隻 (再加$買多個床墊). 我個人覺得幾好, 平日佢去嫲嫲到瞓, 我就可以收起張網床, 星期五六日先開, 好方便.

原文章由 xoboy1125 於 08-2-13 16:59 發表

大宅

原文章由 Ina 於 2-13-08 23:39 發表
其實網床應該用來比佢玩, 不過, 佢又瞓得ok. 我諗最緊要係張床褥. 佢瞓得舒服就ok.

我買esprit 嗰隻 (再加$買多個床墊). 我個人覺得幾好, 平日佢去嫲嫲到瞓, 我就可以收起張網床, 星期五六日先開, 好方便.

...

THANK U

請問 esprit 個隻大概幾 $ ??

別墅

如無記錯, 應該係$499, 另加床墊$99. 响ToyRus有得買.
你可以先去睇幾款, 比較吓先.

原文章由 xoboy1125 於 08-2-14 11:54 發表

THANK U

請問 esprit 個隻大概幾 $ ??

大宅

我個仲~~~
踩上箱玩具度再踩上茶几攞野...真係心都離埋!!!:cry:

首頁

尾頁

跳至