潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 lovelyliz 的帖子

Hihi 我係新手嚟架! 諗住睇紅d驗孕嘅post ,見有咪學人post 下,我唔係好識玩,係咪我講錯嘢? Sorry

侯爵府

引用:回覆 lovelyliz 的帖子Hihi 我係新手嚟架!

原帖由 Instylebride 於 14-09-26 發表
回覆 lovelyliz 的帖子

Hihi 我係新手嚟架! 諗住睇紅d驗孕嘅post ,見有咪學人post 下,我唔係好識玩,係 ...
唔洗sorry,可能係我誤會你呢,係的話我向你say sorry至真
呢度好多打手嘛,對咁新嘅國民警覺性係會高啲

子爵府

引用:最近喺fb見到呢個page, 有無jm買過佢哋d野

原帖由 danni78 於 14-09-23 發表
最近喺fb見到呢個page, 有無jm買過佢哋d野?價錢好吸引呀,唔知真定假

...
I search in fb and there are SO many fashionation, which one do u buy from?

別墅

回覆:fashionation

wanna know tooo

Keep Fit !!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

仲有無其他人買過,想買個袋,又怕假

複式洋房

真系平好多,但冇單又好似流d,同埋有咩問題怕無得退貨。話說我琴日去左利時睇到個袋想買,系givenchy pandora medium 洗水皺皮灰色,但有一幅皮特別深色,都好覺眼,老闆娘解釋就系每個洗水皮都吾一樣,不過我最後都無買,因為成萬二蚊買個鴛鴦袋,我覺得有機會系次貨。所以如系on line shop買既就要揀啲有退貨保證會好啲

大宅

回覆:Princess19 的帖子

唔岩可以退嗎

男爵府

係咪搵襯代購都唔會有番張SHOP買野的正單 ga?

首頁

尾頁

跳至