想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊隻排卵紙好用同邊度買平?Thanks!

大宅

有無人可以幫我呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

hi,

see pm , 參考一下

男爵府

原文章由 袁太 於 08-2-8 23:37 發表
請問邊隻排卵紙好用同邊度買平?Thanks!

呢到最多 sister 用既係大衛牌 (D 仔),由內地出品,價錢比大牌子抵好多,妳有興趣可以 pm miffymiffy 幫手。:mrgreen:

大宅

100條一盒,每條均獨立包裝 排卵 : 一盒HK$150 每條HK$1.6 驗孕 : 一盒$110, 每條$1.3 交收方法 : 1) 大圍, 沙田, 火炭火車站或車公廟馬鐵站見面交收 2) 中銀或渣打銀行入數, 再平郵寄出, 郵費多少視乎重量 3) +$10, 速遞至貴公司或府上, 同時購買任何2盒, 免費速遞. 如是工商業區, 早上出件, 下午送到, 下午出件, 第二日早上到. 如非工商業區, 請多預1-2天, 可將現金交速遞員即可 (**保證包裝保密, 不需另加費用**)

請call 67538841 or e-mail至 [email protected]

洋房

回覆 #3 miffymiffy 的文章

hihi..我都想買..可唔可以SEND比我參考下

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

see pm

大宅

hihi miffy
想問下如果我2007年初買左既d仔, 而家仲用唔同得架?

瑪瑙宮

原文章由 卡樂B薯片 於 08-2-15 08:54 發表
hihi miffy
想問下如果我2007年初買左既d仔, 而家仲用唔同得架?

應該都OK. 你要睇返包裝, 上面有生產日期 同 有效日期.
有效期有 24個月.

大宅

MIFFY
明白哂, 不過我家比較潮濕

瑪瑙宮

原文章由 卡樂B薯片 於 08-2-15 10:46 發表
MIFFY
明白哂, 不過我家比較潮濕

應該問題唔大, 因每包均獨立包裝同埋內附小包防潮珠

最緊要記得測前2小時減少飲野 (最好黃黃地) , 浸3-5秒, 等10-20分鐘睇結果

大宅

miffy
我星期一照到右面卵巢有粒卵, 醫生幫我打左支放卵針, 我星期二早上用d仔check到上下線一樣深色同粗, 所以我沈晚開左工, 而今朝星期三再用d仔check, 條線已經無沈日咁深色

係唔係即係星期二已排卵?

瑪瑙宮

原文章由 卡樂B薯片 於 08-2-27 09:10 發表
miffy
我星期一照到右面卵巢有粒卵, 醫生幫我打左支放卵針, 我星期二早上用d仔check到上下線一樣深色同粗, 所以我沈晚開左工, 而今朝星期三再用d仔check, 條線已經無沈日咁深色

係唔係即係星期二已排卵? ...

咁你一係今晚 或者明日再開多次工

醫生有無建議你邊日呀

別墅

Hi Miffy,

i want to buy too. pls pm to me. Tks!

瑪瑙宮

原文章由 kubobo 於 08-2-27 14:26 發表
Hi Miffy,

i want to buy too. pls pm to me. Tks!

男爵府

好媽媽勳章

其實係咪唔使日日check。
原文章由 miffymiffy 於 08-2-27 15:21 發表

瑪瑙宮

原文章由 mankifiona 於 08-2-27 16:45 發表
其實係咪唔使日日check。

如果經期準, 一般連續 用3-5日左右. 或見到有深粗下線.

男爵府

好媽媽勳章

我上個月18號嚟,今個月就21號先嚟,咁第幾日先開始check
原文章由 miffymiffy 於 08-2-27 16:57 發表

如果經期準, 一般連續 用3-5日左右. 或見到有深粗下線.

大宅

miffymiffy
醫生建議我沈日開工, 然後隔1日再開工, 想問下D仔線今日比沈日淺, 係唔係即已排卵?

想問多小小, 我唔記得左卵子同精子既生存日數呀?

瑪瑙宮

原文章由 卡樂B薯片 於 08-2-27 20:37 發表
miffymiffy
醫生建議我沈日開工, 然後隔1日再開工, 想問下D仔線今日比沈日淺, 係唔係即已排卵?

想問多小小, 我唔記得左卵子同精子既生存日數呀?

有下深粗, 表示將於24-36小時內排卵, 所以有可能係當日 或第2日. 通常穩鎮D就係深粗 +隔1日 開工

首頁

尾頁

跳至