自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

原文章由 你寶麟 於 08-2-11 22:00 發表

見到佢既笑容就覺得佢一點兒既羞恥之心都沒有:tongue:

同意!簡直無悔今次發生的事啦 仲勁過打入荷李活

伯爵府

複式洋房

佢同英皇仲有3,4年合約,想唔做都難呀....

禁止訪問

伯爵府

諗起佢著個套白色喱士就想 , 又咬唇又"樓" pat

咬晒唇都話自己天真

諗起佢食旦旦個lum樣, 不知所謂
原文章由 vizzi 於 08-2-11 21:57 發表
魚網個輯咪長同電左髮既,琴日報紙話同佢06年個look相近麻,即係唔係初出道囉!

複式洋房

講得好,係我地大驚小怪,我地d媽咪out哂la,其實比人睇吓,無乜問題

別墅

以後佢做甚麼廣告代言人,我就罷買果隻產品,香港迪士尼最好抽起TWINS 拍那段片,否則我成家都唔去,見到佢就火滾 ,電視有佢都要轉台,

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

可能英X唔飛起佢,咁大鑊之後仲有得玩,咪笑騎騎。

侯爵府

原文章由 donomother 於 08-2-11 22:20 發表
以後佢做甚麼廣告代言人,我就罷買果隻產品,香港迪士尼最好抽起TWINS 拍那段片,否則我成家都唔去,見到佢就火滾 ,電視有佢都要轉台,

Will do the same...........

侯爵府

唉... nothing to say .... 睇完佢講既野.. 一句 ... 冇悔意, 始係行貨, 應酬下大家 :tongue: :tongue: :tongue:

別墅

回覆 #1 cubixluk 的文章

英王簡直開壇野耍D記者, 等d娛記迫到死死 o下, 以為有野講, 點知講o左等於冇講!

仲請班fans嚟大嗌支持, 有錢比想點嗌都得喇!:tongue: :tongue:

[ 本文章最後由 cylmama 於 08-2-11 23:26 編輯 ]

大宅

其實之前一早已經有隻歌唱晒佢的心情啦:

傷心情歌 - Twins

C:自那一秒 跟他邂逅
  一早遇見得到 未來定必傷透
  卻不盼望得到 任何人拯救
  自作孽後 明日我可自受

G:避免不了 不堪結局
  他撇下我 猶如掉棄破罐子
  我甘願受騙 任每個人口吐著冷言
  我永未會寫後悔兩字

C:相愛的人如此多(G:絕配都不多)
C:最終一齊無幾個(G:誰亦會選擇錯)
C:百萬對情侶仍樂於玩火
    (G:仍樂於玩火)

G:愛上他明知出錯(C:錯極亦有些花火 擦出過)
G:沒有他時又寂寞
G:抱著那殘酷的狼 C:應該自負那後果
G:人人勸籲我
T:但無人明白我 開心過

C:沒有激氣自怨 皆因一切自願
  不要親友 同情地為我喊冤
G:你拋下救生圈 我偏要與他給惡浪浸淹
  我永未會寫後悔兩字

G:相愛的人如此多(C:絕配都不多)
G:最終一齊無幾個(C:誰亦會選擇錯)
G:百萬對情侶仍樂於玩火
    (C:仍樂於玩火)

C:愛上他明知出錯(G:錯極亦有些花火 擦出過)
C:沒有他時又寂寞
C:抱著那殘酷的狼 G:應該自負那後果
C:人人勸籲我
T:但無人明白我 開心過

C:沒有愛錯幾個 男孩子
G:難悟到 相戀的大智
C:當不可擁有 G:總也能懷緬
T:狂熱過後 始終會漸退燒

T:這世間情人多坎坷 再坎坷仍然狂戀過
  接受過程都不錯 愛著誰你管得我

G:愛上他明知出錯(C:錯極亦有些花火)
T:都閃亮過
C:抱著那殘酷的狼 G:應該自負那後果
C:人人勸籲我 但無人明白我是我
     (G:但無人明白我是我)
T:愛他縱是災禍 總算 沈迷過
  曾真心我不怕錯

大宅

仲有一句我覺得好貼切:

食得鹹魚抵得
做左鹹魚抵得晒

既然唔鹹都鹹左, 鹹魚都有貴價的, 話唔定個價仲高左tim

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

原文章由 vizzi 於 08-2-11 21:32 發表
短髮個d就話初出道唔識野,長頭髮個d甘點計

冇髻

別墅

你米當觀眾好似你咁

誣告與指責,積壓著滿肚氣不忿,對謠言反應甚為著緊,受了教訓,得了書經的指引,現已看得透,不再自困,但覺有分數,不再像以往那般笨,抹淚痕,輕快笑著行,是錯永不對,真永是真,任你怎說,安守我本份,始終相信沉默是金,是非有公理,慎言莫冒犯別人,遇上冷風雨,休太認真,自信滿心裡,休理會諷刺與質問,笑罵由人,灑脫地做人。

別墅

原文章由 hoganmama 於 08-2-11 22:19 發表
諗起佢著個套白色喱士就想 , 又咬唇又"樓" pat

咬晒唇都話自己天真 :sickm ...
誣告與指責,積壓著滿肚氣不忿,對謠言反應甚為著緊,受了教訓,得了書經的指引,現已看得透,不再自困,但覺有分數,不再像以往那般笨,抹淚痕,輕快笑著行,是錯永不對,真永是真,任你怎說,安守我本份,始終相信沉默是金,是非有公理,慎言莫冒犯別人,遇上冷風雨,休太認真,自信滿心裡,休理會諷刺與質問,笑罵由人,灑脫地做人。

男爵府

環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至