基督家庭

跳至

首頁
23456...10

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 請大家為我肚裡面既bb禱告!!

無論如何,我地都會支持你, 你都要好好支持, 因為還有很多人很愛你. 等你出院後的消息, 繼續記念你呀!

男爵府

b媽

無論結果係點,你都要勇敢面對,要好好保重身體

伯爵府

B 媽:

無讑結果怎様,都要堅強面對,要保重身體.

伯爵府

B媽,

神這樣安排一定有祂的旨意, 只有相信與順服, 必會得到平安, 我會為你一家禱告. 希望你們都能堅強的面對. 保重身體.

別墅

My sister, peace be with you and your family. God has prepared the best for you. Trust in Him and do not fear.

大宅

Do you believe in miracle? Your bb's life must be saved by miracle even there is only 5% opportunity.

Take Care!

子爵府

God, please take care of B 媽, her baby and family. We don't know what is going to happen, but pray that you help us to accept the result. Please comfort the heart of B 媽 and her family.

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

B媽:
你點呀? 心裡記掛著你. 你確定左入院時間未呀? 我會繼續以禱告支持你呀! 有最新消息記得讓我們知道呀!

男爵府

轉載自<心聲留言>o既消息:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
媽媽手術後平安, BB很堅強,現時在ICU,佢出世後識得少少自己呼吸,眼仔張開一陣後又睡覺了,但暫時還未識得喊。至於BB幾時會做手術,暫時未知道。

民房

轉載自<心聲留言>o既消息:

我朋友話好多謝大家對佢的關心、祝福和支持。佢又話請大家放心,佢OK冇事。如沒有其他問題,佢自己大約5日到就會出院。

至於BB,出世時約重2.5kg,bb媽媽暫時都未見過佢,只係見過佢剛出世時的照片。本來佢揀半身麻醉是想BB一出世時,就可以見到佢。點知醫生話BB出世後要即刻送去ICU,所以趕不及睇一睇,就送了去ICU。BB幾時會做手術,暫時未知道。醫生又話因佢個瘤大,不可以一次手術全部切除。BB的最新情況,要稍後才知道。

BB暫時還未識得喊,所以佢話聽到其他 BB 的喊聲,發覺原來 BB的喊聲是好好聽,因為BB 每一下的喊聲,都有佢的意義,有佢背後的意思。佢叫大家,,如當自己小朋友喊時,千祈不要覺得煩氣,嫌棄他的喊聲,要找出喊聲背後的意思。

洋房

B媽:

你好嗎?真係好掛念你!好想去探望你。
無論結果怎樣,都要學習

等待驗證會員

B媽... 努力呀!!!!!都話5%都係機會啦.... 加油.. 幫您地打氣!!!!!

大宅

各位媽咪,

好多謝你地既關心!我已經出院,由於開刀關係,身體比較差!而小bb亦已經返天家,佢只生存左三日,由於醫生無法醫佢,我地唔想佢捱苦,最終送佢返天家!

呢一個星期,比一年還要長!在醫院內,總覺得人家bb既哭很好聽,因為我bb連哭既力量都無!
[url=makaching.no-ip.com]我係網頁新手,得閒黎睇0下我個小B豬![/url]

子爵府

B媽,
Really sorry to hear that!神既然要接bb回天國,定有祂的旨意。妳一定要好好保重身體,多

複式洋房

B媽,

雖然bb已經被天父接返天家, 但你要好好保重自己, 勿過份憂傷; 其實每件事情的出現均非偶然的, 往往有神的旨意存在, 或許現時我們不曉得, 但稍後可能會發現原來一些我們不曉得的事情往往是神變相的祝福. 請相信神的一切安排自有其美意. 祂是不會"跣"我們的.

* Take Care*

洋房

B媽:

聽到BB離開的消息心裡突然一沉。你現在的心情我實在很明白,因一個月前第二次BB在8星期时離開我,而同樣BB現在28星期多離開你。那份不明白和唔捨得的心情,很難用筆墨形容,甚至與人分享。

B媽或許你對天父有很多不明白,甚至對衪發怨言,為何衪有這様的安排,究竟神在這些事上想我們學習什麼都好。衪都是知道我們的傷痛,主必會抺

民房

B 媽,

BB走了我也很難過,作為父母,見倒佢出世但睇唔倒佢成長的確是一種遺憾,但想到現在佢在天堂可以不再受病魔折磨,不再有肉身的限制,也許對佢來說,反是祝福。B 媽,你要堅強些,走未來的路,人生是有盼望的,將來在天家會有與BB重聚的一刻,願主與你及你家人同在,親自安慰!

最後,我想在此跟你分享我以前小產的一次經歷(以前在這個forum也分享過)。雖然情況跟你不可同日而語,但盼望也可為你帶來一點安慰。

那時小生命只有七個星期大,但同樣的令我傷痛不已,個人好消沉,任何人的安慰說話都不能進入我心,我亦有問神點解,總之就係無法接受現實。但很奇妙,在我最痛的時侯,我老公遞給我一篇當時他看到的靈修日程(daily bread - from http://www.gospelcom.net/rbc/odb/odb-11-08-01.shtml),全文如下:

November 8, 2001

Mercy In Disguise
Read: 1 Kings 14:1-18

The child shall die. And all Israel shall mourn . . . because in him there is found something good. —1 Kings 14:12-13

Bible In One Year: Acts 1-2

--------------------------------------------------------------------------------

"Don't worry. Only the good die young." This was the reply of an unbelieving man to his sister when she expressed concern that he wasn't ready to meet the Lord.

The parents of a young boy who died apparently had the same idea, saying, "He just seemed to be too good for this wicked old earth."

I am sure this sentiment cannot be proven, but I know of one instance when a child died because he was the only good person in his family. In 1 Kings 14:12-13, we read that young Abijah would die, be mourned, and be given an honorable burial because God "found something good" in him. Other members of his family lived a little longer, only to be executed as criminals (15:27-29). I believe that God, seeing the dreadful fate Abijah would have faced if he had continued to live, took him to heaven peacefully. His early death was indeed an act of God's mercy.

Through the years, I have often used this passage of Scripture to comfort those mourning the death of a baby, a child, or a young person. God alone knows what awaited them if they had lived. He may have delivered them from unbelievable distress by taking them home.

An early death can be God's mercy in disguise. —HVL

That which seems a tragic ending
To our red and tear-filled eyes
In our heavenly Father's wisdom
May be mercy in disguise. —Fitzhugh

Look for the blessing in every burden.

看後我立時淚如泉湧,哭係因為神真的很真實,雖然我見唔到佢,但原來衪時刻也在我身邊看顧;在那個痛苦黑暗的時侯,衪親自將我扶番起身;看完佢俾我既訊息,我很快就完全釋懷了。我知道神要帶走孩子必然是為孩子或我們好,只是我們在那時不能參透罷了。我相信當我們離開世界之後回望番我們的種種痛苦經歷時才必發覺當中有神的美意,是祝福而唔係咒詛。

伯爵府

B媽,

希望你不要太難過, bb的離去可能是神為你預備更好的, 早點離去免他受痛苦亦未嘗不是好事, 願神安慰你與你的家人.

禁止訪問

首頁
23456...10

尾頁

跳至