基督家庭

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

請大家為我肚裡面既bb禱告!!

我而家懷孕28週,但剛剛照都bb腦裡面有一個大腫瘤!醫生話好極少有,以往佢見過既case只有兩個,但都無法生存!醫生暫時亦比唔到意見我!

我知道生命唔到我地控制,只可以向主禱告!希望各位媽咪能幫我禱告!

謝謝!
[url=makaching.no-ip.com]我係網頁新手,得閒黎睇0下我個小B豬![/url]

伯爵府

Re: 請大家為我肚裡面既bb禱告!!

我會為你和你的bb禱告的, 希望你唔好咁擔心啦, 你現在要放鬆心情, 一切交托給神, 相信祂會保守你們平安, 祝你和你bb 健健康康!

洋房

B媽,
我亦是基督徒,我會不斷為你禱告的.
一切放在主的手裡!

等待驗證會員

b媽,
您有無睇其他醫生呀? 呢的通常用兩至三個醫生先至confirm woh... will pray for you.

大宅

多謝各位媽咪幫忙!!

ardnas65,

我個私家醫生係我家人,而佢亦立即介紹左另一專科醫生比我,結果都係一樣!

我星期三會去廣華見其他醫生,再決定幾時生bb出黎!
[url=makaching.no-ip.com]我係網頁新手,得閒黎睇0下我個小B豬![/url]

珍珠宮

好媽媽勳章

B媽,

不要想太多東西, 將一切交給神, 我會為你禱告.

男爵府

B媽,

雖然我唔係基督徒,但也會為你禱告.
希望平安生個小生命出黎,現在唔好太擔心,
願主保守你

大宅

B 媽,

雖然我唔係"基督徒" 但我都祝你bb......

健健康康.....無事既....無事既.......!!!!
[img align=left]http://img13.exs.cx/img13/1482/CIMG15.th.jpg[/img]

別墅

b媽:
小bb在你的肚內跟你一起努力呀,有媽媽和爸爸的愛,他會安好的!

大宅

B媽

不用擔心!我會為你和BB禱告,就將一切交托給神吧!
你們應該一無掛慮;要在禱告中把你們所需要的告訴上帝, 用感謝的心祈求。上帝所賜那超越人所能理解的平安, 會藉著基督耶穌,保守你們的心懷意念。(腓立比書4:6-7)

民房

B媽:讓神帶你走未來的路,神會與你同在.

子爵府

B媽, 為妳與bb 祈禱, 加油
(曾經失去, 更感恩現有的快樂)Timothy 係天父照顧沒有哭聲的細哥哥

男爵府

B媽, 雖然我唔係基督徒, 但也會為你禱告. Take care!

複式洋房

請不要
Isaac & Anson

大宅

B媽,
雖然我都唔係基督徒, 但希望你能盡量放鬆, 好多事情樂觀地面對, 可以有所改變的o
馬女Abbie 升小二!馬騮精 Jonas 讀 K3喇!

歡迎進入 勞媽媽BLOG 看看我們的足印!

複式洋房

B媽,

God bless you !
薇璇在6月6日出左世啦 ! (2.97kg)
歡迎進入 => 璇璇開心樂園

大宅

好媽媽勳章

B媽
媽媽要對bb有信心, 一齊努力, 加油呀!!
囡囡04年5月25日出世,重3KG
09/06/04   3.35kg
25/06/04   4kg
30/07/04   5.2kg
01/09/04   6.3kg
02/10/04   6.9kg
29/11/04   8.2kg
28/12/04   9kg
31/1/05     9.9kg
13/6/05    10kg

大宅

各位媽咪,

好多謝晒你地!我好感動!我明天要去廣華見醫生,好似倒數日子咁,好難捱!

bb郁得好勁,我唔知佢係好辛苦,定係想話比我知佢想生存下去!我希望神可以早d話比我知!

另外好多謝版主,咁快手幫我將個topic keep 住係頂頭,多謝你!

子爵府

求慈愛嘅天父, 用大能嘅手托住b媽同佢肚入面嘅bb, 大大賜平安俾佢哋, 保守b媽嘅心, 明白父神嘅心同旨意.

奉主耶穌名字祈求, 亞們.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

別墅

B媽,

請你多多休息, 保養好身體, 祝福你一切順利, 大小平安.

首頁
12345...10

尾頁

跳至