基督家庭

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

Re: 請大家為我肚裡面既bb禱告!!

B媽,

凡事交托啦, 否則這24小時都會好似過得好漫長咁....
我會為你和bb祈禱, 求主保守, 使你有平安既心去面對明天既檢查!

男爵府

我亦在此為你祁求仁慈的天父,令您BB能健健康康地快樂成長 .

大宅

將你所想、所要的向耶和華求告,祂必應允。我們會繼續為你、bb及家人祈禱。

祝福你、加油!!

別墅

b媽,

雖然我唔係基督徒, 但我都祝你&bb平安健康!

男爵府

好媽媽勳章

無論結果如果, 都要知道神可將一齊變成祝福. 記念你啊!

別墅

B媽 ,

祝福妳和bb.

珍珠宮

環保接龍勳章

b媽:
我依家有bb16weeks, 所以好明白你心情, 希望你自己唔好太擔心, 凡事交托主!
親愛的主耶穌,
求你記念b媽肚裡面的bb, 願你親自的醫治這個小生命, 更加記念b媽和她家人的心情, 因為你就是賜安慰,平安的源頭, 願b媽能有倚靠你的心, 有信心去繼續跟隨主的帶領, 禱告奉主名而求, 阿門!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

別墅

B媽,

我當年都是在廣華生,我其中一個BB都可以在28周平安出世,現在肥肥白白上學去,都因為主耶穌.
"不要怕,只要信,你和你一家都必得救"
我記得當年我都未信主,但有D印象,每晚都背"主禱文"因我由8 WEEKS已不停出血,機乎至生,個肚其中一個BB早已返天家,所以我不停向主求救.
現在真係好平安,好開心,而家仲返埋教會,主爸爸真係好正,只要你肯敲門,一定為你開門,AHMAN.

大宅

好媽媽勳章

祝你&bb平安健康

男爵府

大廚勳章

B 媽祝福你和你的bb,主必與你同在.

男爵府

B媽

今日見e生,唔好太擔心,冇事架

大宅

B媽,

I pray that God be with you & your child as always. May u have peace through out this pregnancy. There is nothing impossible in God. If u entrust your child to God, He will definitely give u the best.

Let us know any update after seeing your doctor today. God bless,

複式洋房

B媽,

你別過份擔心, 因為這會影響你同BB 0既健康 0架, 我會每晚為你同BB向主禱告, 願主祝福及保守你和你肚內 0既BB, B媽, 你要比多d 信心上帝, 我地BK王國 0既弟兄姐妹亦會齊心為你禱告的了, 仲有, 你要堅強些, 你肚內BB會感到媽媽為佢而努力的

民房

B媽,

Don't worry and please take good care of yourself. I will pray for you and hopefully the doctor will give you some good news. May God bless you and your little baby. Have Faith!

等待驗證會員

B媽,
我信主會保護您&bb... 我亦都要信醫生會盡全力去幫您地... 努力呀!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

B媽,
雖然我唔係教徒, 但我都會為妳肚裡面既bb禱告

男爵府

B 媽 :
您點呀 !

伯爵府

神呀,求你保守b媽的bb,平平安安。我們將一切交托給你,求你彰顯你的大能。亞們。
bb女 = 恩祺媽 :-)

大宅

多謝各位媽咪關心同支持!

尋日同廣華既醫生傾左好耐!bb情況好差,而家29週,但佢個頭仔已經腫到41週既size!5日內大左兩週!醫生叫我地有心理準備,佢可能一出生連breath都無,佢而家仲有生命,係因為唔需要自己"透氣"同食野,但出世後就唔同!醫生叫我32週要開刀生!

我知道如果呢個係天父既旨意,我會接受,只希望佢離開時無痛苦!
[url=makaching.no-ip.com]我係網頁新手,得閒黎睇0下我個小B豬![/url]

珍珠宮

好媽媽勳章

B媽,

凡事交托給主, 我們會為你禱告及支持你.

首頁
12345...10

尾頁

跳至