夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

你哋頂得順嗎? 我頂唔順, 有甚麼方法可以有覺好瞓呢?

伯爵府

好媽媽勳章

我老公係岩岩瞓著時有,唔會成晚都扯,
都幾難頂架....
我阿囡2.5歲,佢都有呀...兩邊夾攻我...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有, 如雷貫耳~

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆 #1 雲妮彭 的文章

我老公就係成晚都响, 重要好似雷聲咁大, 你話慘唔慘!:cry:

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公都有架!但係就唔嚴重,同埋只係間歇性~
唔會一訓著就打鼻鼾打到天光嗰隻~
如果佢嘈醒左我,我會捏住佢個鼻 ,又或者推醒佢~:lol

大宅

好似行雷咁. 我條氣唔順個時會踢佢, 咁佢會靜兩分鐘, 希望趕得切瞓得著. 平時通常唔理佢, 耐少少都會自己瞓到.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我老公都有呢 初時同佢一齊住, 足足失眠左一個月, 後尾可能習慣左就再無失眠情況, 仲有就係如果我訓著先, 我可以唔受老公o既鼻鼾聲影響, 一覺訓到大天光架, 不過有時如果我半夜扎醒, 聽到佢D鼻鼾聲我都要碌一陣先可以再訓番架, 有時我會忟忟地同老公講: 你D鼻鼾聲咁大, 我點訓呀:cry:

珊瑚宮

其實我老公有睡眠窒息, 醫生要佢咩機, 我哋有試過, 部機都幾大部, 個口離開部機都有嘈音, 所以用唔用都一樣.

原文章由 yickly 於 08-2-13 15:29 發表
我老公就係成晚都响, 重要好似雷聲咁大, 你話慘唔慘!:cry:

伯爵府

畀面勳章

咦??又有呢個話題ge...:lol 我老公發開口夢識同我傾計tim架 wo,,,唔止一次= =...
實驗證明佢真係答緊我問ge野而又真係訓著左 ...

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 newcook 於 08-2-13 15:29 發表
有, 如雷貫耳~

Me2 la, really troublesome!~~:cry:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 babyhowie 於 08-2-13 15:45 發表

Me2 la, really troublesome!~~:cry:

我記得好耐之前電台又係講呢個話題, 有個女人打去話佢老公d鼻鼾聲直頭好似"林"樓咁大聲, 好好笑~

侯爵府

我老公都係咁,有時仲好似轟炸機咁。我會捏佢個nose
有時真係比佢嘈到訓唔到覺

原文章由 晞玥 於 08-2-13 15:30 發表
我老公都有架!但係就唔嚴重,同埋只係間歇性~
唔會一訓著就打鼻鼾打到天光嗰隻~
如果佢嘈醒左我,我會捏住佢個鼻 ,又或者推醒佢~:lol

珍珠宮

好媽媽勳章

我c6都好大聲架, 最衰我係好醒訓嘅人, 佢成日嘈醒我起身。 有幾次仲衰, 唔知條c6發咩夢, 一嘢打落我心口, 攪到我痛醒咗, 谷鬼氣咪大聲喊囉

珍珠宮

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-2-13 16:32 發表
我c6都好大聲架, 最衰我係好醒訓嘅人, 佢成日嘈醒我起身。 有幾次仲衰, 唔知條c6發咩夢, 一嘢打落我心口, 攪到我痛醒咗, 谷鬼氣咪大聲喊囉

你又扮發夢, 中佢xx~ :lol :lol :lol

男爵府

原文章由 sandwich 於 13/2/2008 04:14 PM 發表
我老公都係咁,有時仲好似轟炸機咁。我會捏佢個nose
有時真係比佢嘈到訓唔到覺

我果個似恐龍!

之前都講過依個topic~ 仲上埋"蘋果"添!
我未入來前仲以為係同一個topic 潛水咁耐浮返上來...

大宅

原文章由 yickly 於 08-2-13 15:13 發表
你哋頂得順嗎? 我頂唔順, 有甚麼方法可以有覺好瞓呢?

我c6一病就好大鼻鼾,好似恐龍咁 ,真係冇計ga,試過頂唔順,自己出左廳訓

子爵府

我C6又係好似暴龍咁
結婚第一晚同佢訓, 我就喊, 因為訓唔著
之後唯有跟住佢既呼吸節奏來呼吸, 就訓到喇
:cry:
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 LLK 於 08-2-13 17:26 發表
我C6又係好似暴龍咁
結婚第一晚同佢訓, 我就喊, 因為訓唔著
之後唯有跟住佢既呼吸節奏來呼吸, 就訓到喇
:cry:" />

我試過唔得喎, 越跟越躁, 整醒佢叫佢咪嘈添

除咗鼻行, 佢會發開口夢唔知講咩架

[ 本文章最後由 吱仔與lo仔 於 08-2-13 17:47 編輯 ]

大宅

我隻C6都有,我頂唔順, 我的方法是早他眠.

首頁
12345...6

尾頁

跳至