親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Hi, also pm the driver information to me, thanks!

大宅

pls help to pm thanks

原帖由 hauhau1388 於 10-3-14 15:17 發表
Hi, also pm the driver information to me, thanks!
鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

民房

May I know the detail information and my e-mail is [email protected] Thank you so much.

原帖由 bbccqq 於 08-2-13 16:58 發表
我們一行19人 (連7個兩歲小朋友) 返來了,
玩得好開心啊 ~~~
我們全程用一個講流利廣東話的司機,
佢好好人, 車我地4圍食好野, 又唔貴 !!!
如果要這個司機的名和details,
就 pm 我啦,
因為有好野, 想益下大家o麻 ~~

[ ...

民房

回覆 203# bbccqq 的文章

Hi! I will go the Phuket in summer, Would you PM the phuket driver details?
Thanks!!
[email protected]

民房

Hi! bbccqq,
I'm still not receive the details. Would you PM again? Thanks!

大宅

may I have the detail pls? [email protected]

大宅

畀面勳章

Hi, bbccqq

Please pm the details to me, many thanks!

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

麻煩可唔可以pm 資料比我 thanks!!

洋房

Please pm the driver's information to me. Many thanks.

男爵府

畀面勳章

PLS PM ME. THANKS !!!

原帖由 bbccqq 於 08-2-13 16:58 發表
玩得好開心啊 ~~~
佢好好人, 車我地4圍食好野, 又唔貴 !!!
如果要這個司機的名和details,
就 pm 我啦,
因為有好野, 想益下大家o麻 ~~

[ ...

男爵府

can u also PM me the driver details and your itinerary please.
THanks.

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都想要司機資料呀 ! thx ~

男爵府

2018復活節勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

PM ME PLS

大宅

Please PM. Thanks

大宅

HI ,
if anyone can send me the information about the tour? Since i will be there next week. many thanks!

My email : [email protected]

Thanks !
Cherry

大宅

回覆:剛剛5家人 (自由行) 一齊去完布吉返來

Hi I will go to Phuket on July,
Can u pm me yr info,
Thx!

複式洋房

Dear bbccqq,

我都想自組旅行團,可否給我資料!thanks!

大宅

回覆:bbccqq 的帖子

pls pm me ! thanks

別墅

pm me please

大宅

引用:我們一行19人+(連7個兩歲小朋友)+返來了,玩

原帖由 bbccqq 於 08-02-13 發表
玩得好開心啊 ~~~
Pls pm ...thx