親子旅遊

跳至

首頁
12345...11

尾頁

子爵府

原文章由 Wing(婷婷媽咪) 於 08-2-14 10:07 發表
我3月26-30會去phuket呀, 不過我打算自己租車, 我想問下你介唔介意講下個司機帶左你地去邊到食野同玩呀?

我們去了看日落, 蛋島, 白泥'鄧記’食海鮮, big c, lotus............和幾間不知名的泰菜餐廳, 今次無去巴東, 因為以前去了很多次了, 今次留在酒店的時間比較多, 因為天氣很好, 可以天天同小朋友玩水 o麻

複式洋房

Hi,

Please pm me the detail. Thanks!

子爵府

please check pm

別墅

回覆 #23 bbccqq 的文章

Hi bbccqq

Could you pm me also. Thanks a lot!

子爵府

原文章由 hogwarts 於 08-2-18 13:06 發表
Hi bbccqq

Could you pm me also. Thanks a lot!

男爵府

hi:
Please pm me the detail. Thanks:恭: :喜: :發: :財:

大宅

回覆 #1 bbccqq 的文章

pls pm me the details.
thx

子爵府

please check PM

大宅

Pls send driver info details to me, Thanks a lot

原文章由 bbccqq 於 08-2-13 16:58 發表
我們一行19人 (連7個兩歲小朋友) 返來了,
玩得好開心啊 ~~~
我們全程用一個講流利廣東話的司機,
佢好好人, 車我地4圍食好野, 又唔貴 !!!
如果要這個司機的名和details,
就 pm 我啦,
因為有好野, 想益下大家o麻 ~~ ...

[email protected]

子爵府

洋房

回覆 #1 bbccqq 的文章

Please PM me

thanks

子爵府

check pm ~~~~~~~~~

別墅

原文章由 bbccqq 於 08-2-20 21:18 發表
check pm ~~~~~~~~~

Hi bbccqq,

Please send to me by email: [email protected], thanks a lot ........

大宅

bbccqq,

Which hotel did you stay in? Can you also send me the details of the driver please? My emails is

[email protected]

子爵府

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 bbccqq 於 08-2-13 16:58 發表
玩得好開心啊 ~~~
就 pm 我啦,

bbccqq,

please pm to [email protected]
Many thanks.

smypig

子爵府

子爵府

玩得好開心啊 ~~~
就 pm 我啦,

我都想要的資料睇,因為我四月份去布吉!!唔該晒先

E-mail:[email protected]

子爵府

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 bbccqq 於 08-2-25 11:46 發表

bbccqq,

May I have the details ? Tks.

首頁
12345...11

尾頁

跳至