夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

佢返來之後都病咗幾日, 跟住就........無嘢發生嗱!

是否結婚耐咗就會無哂情趣呢?

原文章由 yoed 於 08-2-17 02:01 發表

wa~你老公好熱心ar~!!
可能返黎會同你補cele番呢^^

別墅

剛剛有左,成日唔舒服,食唔到野,都冇慶祝,不過老公日日都好就我,有時我亂發皮氣,佢都體諒我,tum番我... hehe

男爵府

BK Milk勳章

nothing...佢叫我用佢的a/c D 錢買喎:;pppp:
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

男爵府

畀面勳章

原文章由 monkeyhill 於 08-2-21 13:25 發表
佢返來之後都病咗幾日, 跟住就........無嘢發生嗱!

是否結婚耐咗就會無哂情趣呢?

呢d係平淡是福~
男人係唔多鍾意攪咁多花臣ga la~
唔係個個男人都識製造浪漫~

男爵府

畀面勳章

原文章由 ping987 於 08-2-21 20:24 發表
剛剛有左,成日唔舒服,食唔到野,都冇慶祝,不過老公日日都好就我,有時我亂發皮氣,佢都體諒我,tum番我... hehe

首先要恭喜你就快做媽媽
再恭喜你有個體貼既老公

男爵府

畀面勳章

原文章由 mrschan923 於 08-2-21 22:55 發表
nothing...佢叫我用佢的a/c D 錢買喎:;pppp:

咁就買d貴野嚇下佢~
睇佢下次會唔會自己買野送比你

別墅

之前情人節, 老公已經送左隻厄比我, 今日元宵節, 突然收到老公sms話元宵節快樂, 仲話佢寄左份禮物比我~ :D
但我最開心, 吾係收到禮物, 而係無唸過老公記得今日係元宵節, 因為連我都吾知(上bk先知), 所以好開心, 老公仲話出年我地一齊食湯圓呀~

男爵府

畀面勳章

原文章由 changeyourmind 於 08-2-22 01:18 發表
之前情人節, 老公已經送左隻厄比我, 今日元宵節, 突然收到老公sms話元宵節快樂, 仲話佢寄左份禮物比我~ :D
但我最開心, 吾係收到禮物, 而係無唸過老公記得今日係元宵節, 因為連我都吾知(上bk先知), 所以好開心, 老 ...

WA~~你老公好有你心呀!!!

大宅

原文章由 changeyourmind 於 08-2-22 01:18 發表
但我最開心, 吾係收到禮物, 而係無唸過老公記得今日係元宵節, 因為連我都吾知(上bk先知), 所以好開心, 老 ...

我同你一樣.....

之前情人節送比我條手鍊因為我隻手太細, 佢就去換左個吊咀比我..

噫....係喎, 尋日元宵節, 唔怪得老公送條手鍊比我啦... 我問佢點解又送野比我, 佢話見到靚咪買比我喎, 所以我好開心, 而我完全冇諗過元宵節送野比佢添!!

洋房

Chanel hand bag, rose and 自助餐

男爵府

畀面勳章

原文章由 questioning 於 08-2-22 23:30 發表

我同你一樣.....

之前情人節送比我條手鍊因為我隻手太細, 佢就去換左個吊咀比我..

噫....係喎, 尋日元宵節, 唔怪得老公送條手鍊比我啦... 我問佢點解又送野比我, 佢話見到靚咪買比我喎, 所以我好開心, 而我完全 ...

佢都好有心ar~~
你都唔記得佢都記得~~
仲扮唔知,,話靚所以送比你

男爵府

原文章由 Vca 於 15/2/2008 10:40 PM 發表
老公放工送咗好大個"香水百合森林"比我! 好大札~ 仲未知應該用乜花樽~ 可能要分開幾個花樽...唔係好想分開佢地!!!

老公今年冇親手整咭,但就親手整咗一個我個樣既公仔擺設比我! 之後同我去酒店食靚餐......

禮物就大家都未送比對方! 因為大家都唸唔到送乜+想要乜 ...所以一早協議咗weekend 先shopping 買! :loveliness:

今日大家都終於claim 咗對方份禮物嘞! 因為大家都仲係未唸到要乜,所以一人一個紋身 - 一人一邊一隻翼! 痛鬼死~ 真係夠哂刻骨銘心! :lol

而老公送既香水百合森林終於都開得7788! 好香啊~ :loveliness: 情人節果日因為太凍,老闆同老公講天氣太凍,花可能唔會開 ......好彩~~~

伯爵府

好媽媽勳章

喂喂,係咪洗唔甩個隻呀?真係幾難忘bor.....我淨係試過度密月時係澳洲紋"水印"咋....又係係手臂度........一兩日已經甩晒lu....... 係呢,你地紋咩野呀?

原文章由 Vca 於 08-2-25 06:39 發表

今日大家都終於claim 咗對方份禮物嘞! 因為大家都仲係未唸到要乜,所以一人一個紋身 - 一人一邊一隻翼! 痛鬼死~ 真係夠哂刻骨銘心! :lol

而老公送既香水百合森林終於都開得7788! 好香啊~ :loveliness: 情人節果 ...

男爵府

原文章由 雲妮彭 於 25/2/2008 12:50 PM 發表
喂喂,係咪洗唔甩個隻呀?真係幾難忘bor.....我淨係試過度密月時係澳洲紋"水印"咋....又係係手臂度........一兩日已經甩晒lu....... 係呢,你地紋咩野呀?

...

咪話咗係一對翼囉~ (唔通紋隻蕉咩?) 正確d係一人一隻,湊夠一對! 有意思架~ 係代表我地兩個要同對方一齊先至係完整既~

我地唔係第一次一齊紋身架嘞~ 我地互送比對方既結婚禮物都係情侶紋身來既 - 個款唔係一樣(因為佢果個太man,唔啱我!) 但係兩個紋身既設計上都係一半一半咁,喻意自己 + 另一半永遠常在一起! :loveliness:

[ 本文章最後由 Vca 於 08-2-25 18:01 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

原文章由 Vca 於 08-2-25 06:39 發表

而老公送既香水百合森林終於都開得7788! 好香啊~ :loveliness: 情人節果 ...

wa~~真係好特別wor!仲特別痛tim
你地兩個好爆ar~~
我就唔敢喇,,一定好痛

男爵府

原文章由 yoed 於 25/2/2008 09:08 PM 發表

wa~~真係好特別wor!仲特別痛tim
你地兩個好爆ar~~
我就唔敢喇,,一定好痛

冇錯! 真係好鬼痛!
雖然都唔係第一次紋~
但今次紋喺盆骨位......好痛好痛!
我痛到捉到老公隻手紅哂~
佢話痛到想打個紋身師傅! :lol

伯爵府

好媽媽勳章

哦.原來紋左一對比"翼"齊飛呀!!真係好有意思喎!!
我紋左一隻有心型圖案既女仔,老公好似係~~~唔記得左tim(man man地既野囉 )!不過我地有影相,可以睇番咩黎既!!

原文章由 Vca 於 08-2-25 17:59 發表

咪話咗係一對翼囉~ (唔通紋隻蕉咩?) 正確d係一人一隻,湊夠一對! 有意思架~ 係代表我地兩個要同對方一齊先至係完整既~

我地唔係第一次一齊紋身架嘞~ 我地互送比對方既結婚禮物都係情侶 ...

大宅

Rolex Explorer II

伯爵府

好媽媽勳章

醉酒櫻桃雪糕
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

畀面勳章

原文章由 Vca 於 08-2-25 21:32 發表

冇錯! 真係好鬼痛!
雖然都唔係第一次紋~
但今次紋喺盆骨位......好痛好痛!
我痛到捉到老公隻手紅哂~
佢話痛到想打個紋身師傅! :lol

仲要係盆骨
wa~~諗到都覺得痛

首頁

尾頁

跳至