美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:+本帖最後由+jolin123+於+15-1-6+11:08+編

原帖由 jolin123 於 14-09-29 發表

其實我真係好少响呢板出post因為好驚比板主封... 不過我又好 ...
Jm可否pm我詳情和價錢,謝謝

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 ivytam:) 的帖子

做完一次可以keep到6-9個月, 我覺得唔算貴

男爵府

岩岩上兩個月又去做左scarlet, 依家差不多9個月先再打都已經keep到. 可能自己開始習慣左, 所以最近果次打已經唔覺得痛, 同埋打完之後冇以前紅得咁勁. 暗瘡洞同毛孔粗大已改善左好多. 自從做左scarlet妝化少左, 皮膚都好左好多.

男爵府

回覆 Princess_silver 的帖子

pls check inbox

男爵府

回覆 Littlebusybee 的帖子

pls check inbox

複式洋房

我都做過SCARLET呀, 都覺得效果好好, 我本身皮膚唔係差, 係勁乾, 做完一定要超勤力敷MASK做保濕。次次做完塊面一定紅成個幾兩個鐘, 之後又一格格。 但我個人覺得次次去到後尾都好痛, 因為麻醉藥過左。 

子爵府

回覆 jolin123 的帖子

Please Pm. Thanks

大宅

回覆:jolin123 的帖子

可以pm資料嗎?tks.

大宅

Can pm pls?
Also how much now? Thx

複式洋房

引用:我都做過SCARLET呀, 都覺得效果好

原帖由 Yipmimi 於 16-02-11 發表
我都做過SCARLET呀, 都覺得效果好好, 我本身皮膚唔係差, 係勁乾, 做完一定要超勤力敷MAS ...
要幾錢一次?效果好明顯!
我又係想整體改善皮膚質素

別墅

本人都想搞搞d凹凸洞,可以pm資料比我嗎?
同價錢貴嗎?

男爵府

dear all, please check inbox

大宅

可以都inbox我嗎? thanks

大宅

Please pm~many thanks😊😊😊

複式洋房

回覆 bbqqlam689 的帖子

我睇到其他JM好似平d。我係差不多兩萬3次一個療程。每次做完會送番facial.

複式洋房

引用:回覆+bbqqlam689+的帖子我睇到其他JM好似平

原帖由 Yipmimi 於 16-02-15 發表
回覆 bbqqlam689 的帖子

我睇到其他JM好似平d。我係差不多兩萬3次一個療程。每次做完會送番facial.:nothin ...
$20000 3次好貴,我search到有間$4000一次,呢個價錢我先負擔到

男爵府

Pls pm me how much and where to do!thx jm!

男爵府

dear all, please check inbox

男爵府

icesummer 發表於 15-5-20 21:10
做完啦!無想象中咁痛,我主要做firming, 提升同收毛孔。塊面仲紅緊。
我加錢做埋頸,因為我都有小小頸紋 ...
Hi, 請問加埋做脛要幾錢呀 ? 現在效果如何呀 ?

禁止訪問

引用:Quote:icesummer+發表於+15-5-20+21:10+做

首頁

尾頁

跳至