興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 nz 於 14-09-30 發表係公海禾

原帖由 超級特務 於 14-09-30 發表
班警察老婆痴痴地,又唔係指住佢老公丙。
一陣又話人暴民,一陣又發晦氣話無警狀態最好,發晦氣咁。
警隊以 ...
佢地肉赤個老公但不要降低自己水準好嗎?

身在其位,無人想同自己人開拖,你話偏見都好,我深信有班偽港人係處撥火,等你地打餐飽,笑住食花生!

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

JunichiOkada 發表於 14-9-30 10:53
如果BK仲可捱多20-30年, 而我地仲會係呢度吹, 我地可以組團一起去做大家真係好想做既事.
唉, 拋得低灑脫一 ...

珍珠宮

引用:Quote:JunichiOkada 發表於 14-9-30 10:41

原帖由 miffymiffy 於 14-09-30 發表
如係舊南朗未必唔係事實!

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

引用:Quote:牛精仔 發表於 14-9-30 10:59 我相信

原帖由 gemiling 於 14-09-30 發表
https://www.facebook.com/video.php?v=666720540108272&set=vb.471775219602806&type=2&theater
呢幅相就係最好寫照!

97年前推铁馬做完大龍鳳後,警民係一齊鼠去後巷各有各食煙飲水!

珍珠宮

引用:Quote:JunichiOkada 發表於 14-9-30 10:56

有... 都有人中立架.~
好少羅,一對手數晒!

珍珠宮

引用:Quote:gemiling 發表於 14-9-30 11:15 轉發

原帖由 chan803 於 14-09-30 發表
支持去公海開主題
有人話流,最好問警太!

珍珠宮

引用:Quote:JunichiOkada 發表於 14-9-30 10:41

如係舊南朗住3年無出過黎,必定係富貴人家!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

nz 發表於 14-9-30 11:24
如係舊南朗未必唔係事實!

我有親人以前住過南朗, 但果時果度係俾無得醫臨死病人住...係差唔多唔得先由醫院轉過去(唔知而家係唔係)...

ER.. 3年連續住院? 我接觸幾個癌症人, 都可以中途出院返家休養, 有需要先再返醫院.... 係唯一早前有個由發現有癌症前後不到 1個月左右, 就真係無出過.....

翡翠宮

好媽媽勳章

回覆:牛棚吹水站~只想靠兩手向理想揮手~Part106~好友搭棚

南塱應該唔會住3年喎。

翡翠宮

好媽媽勳章

回覆:牛棚吹水站~只想靠兩手向理想揮手~Part106~好友搭棚

Nathan road

翡翠宮

好媽媽勳章

Nathan road

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

miffymiffy 發表於 14-9-30 11:40
我有親人以前住過南朗, 但果時果度係俾無得醫臨死病人住...係差唔多唔得先由醫院轉過去(唔知而家係唔係) ...
"她生乳癌,三年了,她捱了三年,但是生了一個嬰兒現在才三歲,她未看過自己的兒子啊。"
話我涼薄啦, 雖然對癌症認識不多, 但係真係唔信呢句囉.....

當然, 唔排除老人家傷心過度以至語無論次

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

jolo 發表於 14-9-30 11:44
Nathan road

題外話, 而家少左車行, 覺得行得舒服左D , 無咁多塵

不過.... 似唔似 了無人煙之城

翡翠宮

jolo 今早已有 發表於 12 分鐘前
搵到啦

翡翠宮

chan803 發表於 14-9-30 11:49
"她生乳癌,三年了,她捱了三年,但是生了一個嬰兒現在才三歲,她未看過自己的兒子啊。"
話我涼薄啦, 雖然 ...
呢個時刻, 唔出聲唔質疑先係上策.
你質疑, 幫唔到班學生, 亦只會比公海班人覺得你麻目不仁.

其實主流媒體都無SO佢, 咪睇下佢可以利用幾耐LOR~

翡翠宮

JunichiOkada 發表於 14-9-30 11:59
呢個時刻, 唔出聲唔質疑先係上策.
你質疑, 幫唔到班學生, 亦只會比公海班人覺得你麻目不仁.
所以只係返呢度講

講埋呢句, 係真的, 方向/星島/大公/...無理由唔做大佢架

翡翠宮

好媽媽勳章

質素是這樣

翡翠宮

好媽媽勳章

翡翠宮

好媽媽勳章

珍珠宮

你我相隔多麼近!

首頁

尾頁

跳至