自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

支持~警察加油

男爵府

回覆:一位信主之警員於928至929當值約三十小時之經歷分享

我覺得這階段,警察不會也不能為此事公開發表任何意見。好懷疑有人別有動基

伯爵府

回覆:一位信主之警員於928至929當值約三十小時之經歷分享

男爵府

支持警務人員

大宅

回覆:kikako_hk 的帖子

Support

複式洋房

引用:Quote:天悅 發表於 14-9-30 11:45 不知來源

原帖由 kikako_hk 於 14-09-30 發表
又唔係講緊咩殺人放火既事, 只係講緊心聲咋喎, 仲要內容咁冷靜, 都要質疑係假?
...
有人話無衝擊都照用催淚彈,警方個副署長話用催淚彈係因為示威者既保鮮紙同裝備而‘有理由相信‘佢地會衝擊,而家又突然有人實牙實齒話因為示威者多次衝擊先用催淚彈,你話信邊個啦

複式洋房

馬太福音 12章

25 耶穌知道他們的意念,就對他們說:「凡一國自相紛爭,就成為荒場;一城一家自相紛爭,必站立不住。

大宅

Support!!!!

珍珠宮

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

kikako_hk 發表於 14-9-30 11:21
一位信主之警員於928至929當值約三十小時之經歷分享

[2014/9/29 22:23]

支持香港警察

伯爵府

畀面勳章

回覆 diotime 的帖子

我都有同樣疑問~~~

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我細佬係金鐘邊皮守。見到個d未成年既中學生唔好過去, 好危險。 換來一句:狗。 你阿媽個狗x樣生到你e隻公安狗。

我阿媽同我講, 好多年冇見過細佬喊。可以想像佢過去個2日受到咩委屈。

仲有昨日電視新聞訪問個6,7歲既小妹妹講咩。d差人無人性咖。

初小咋。佢明白咩叫政治? 到時小妹遇到咩罪行, 係咪叫班冇人性既警察保護你呀。

IFC  細佬,我支持你,加油!   發表於 14-9-30 17:00
H_A  Brother, Add oil  發表於 14-9-30 16:44

伯爵府

引用:我細佬係金鐘邊皮守。見到個d未成年既中學

原帖由 Pulmma 於 14-09-30 發表
我細佬係金鐘邊皮守。見到個d未成年既中學生唔好過去, 好危險。 換來一句:狗。 你阿媽個狗x樣生到你e隻公 ...
真係慘。受埋呢d說話。今次當比你細佬磨練下。
心痛死家人。唉。。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

撐你

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

伯爵府

引用:我細佬係金鐘邊皮守。見到個d未成年既中學

原帖由 Pulmma 於 14-09-30 發表
我細佬係金鐘邊皮守。見到個d未成年既中學生唔好過去, 好危險。 換來一句:狗。 你阿媽個狗x樣生到你e隻公 ...
D 人太過份

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

kikako_hk 發表於 14-9-30 11:21
一位信主之警員於928至929當值約三十小時之經歷分享
四方八面都是警方防線, 那裡還有進入示威區的途徑?
即使警方的防線真的失守, 後果又能有多嚴重, 足以令警方非出動催淚彈不可?

子爵府

收藏先

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:卓玲BB 的帖子

支持

我唔明點解 d jm 要質疑呢份心聲係真定係假?係咪你地見到個有良心ge警員你地會好唔開心?係要見到d 衰到爆ge 警員你地會好開心?香港大家都有份,無人想佢衰,我好慶幸香港有咁ge警員保護我地呢d小市民

男爵府

首頁

尾頁

跳至