跳至

首頁
34567...19

尾頁

複式洋房

Re: 有冇葵涌、石蔭、安蔭、石梨街坊?

HI!各位媽咪好嗎?很久不見,我住石籬只是十幾年,仔仔今年3歲,我是個全職媽咪。

大宅

點解冇人入黎傾
☆以上純屬本人立場☆

子爵府

新人報到

我是安蔭人, HELLO

子爵府

HELLO,
我想問下你地對以下幼稚園的意見, 知唔知有無外籍老師等等
1. 保良局丁卯幼稚園
2. 東華三院胡王麗明幼稚園
3. 主蔭幼稚園

子爵府

哈哈....入黎八下先
先未出世就住石蔭,都有幾十年.......
依嫁雖然住荃灣,但遲d都會搬返呢頭住
因99住石梨....咁就可以方便d揍囡囡

複式洋房

HELLO高比,我個仔仔現在續緊東華三院胡王麗明幼稚園
,我覺得唔係幾好,而保良局丁卯幼稚園我有報、而且還收

子爵府

fionacheng1026,
咁東華三院邊一方便你覺得唔滿意?

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

高比:我不滿意是我仔仔的班主任教學生及對家長的態度、學校又唔比我個仔轉班。激氣!

大宅

Hi cricri & rleung :

我想買寧峰苑好耐啦 ! 打電話問過幾次佢地都話要等2006年後先知剩餘居屋會點處置 ? 因我媽咪住石梨,所以想搬近d佢囉! 如果到時有消息煩請通知我一聲,好嗎 ? Thank You !

子爵府

fionacheng1026 寫道:
高比:我不滿意是我仔仔的班主任教學生及對家長的態度、學校又唔比我個仔轉班。激氣!

fionacheng1026,
你囝囝的班主任是新來的嗎?幼兒班會有幾多班?

男爵府

我住係石籬2村! 多多指指教!

大宅

各位你地好~
我都係住石梨村呀~~ :mrgreen:

請問你地有冇人小朋友讀石泰樓,
樓下個間董伯英呀?

(hello~溫柔 ~~又見面喇~ )
☆以上純屬本人立場☆

大宅

我住响"怡峰苑"gar

男爵府

hello~sumsam0622

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我細過時住在石陰,現已搬到安陰。

子爵府

睇到呢個topic,好鬼令人懷念呀!

我一出世住石蔭8座,有無人都係呀?朝早樓下好多野食賣,仲有肥婆果d車仔面呢! 我娘家搬咗上安蔭,自己結咗婚最初住荃景,舊年搬去葵盛月海灣!

小學:達善(上午)
中學:伍若瑜

如果喺到搵到兒時果d一直無來往嘅同學,都幾感動喎!

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

WongMing,
細過時我住在7座,樓下好多嘢食呀(6及8座)
小學 : 達善下午
WongMing 寫道:
睇到呢個topic,好鬼令人懷念呀!

我一出世住石蔭8座,有無人都係呀?朝早樓下好多野食賣,仲有肥婆果d車仔面呢! 我娘家搬咗上安蔭,自己結咗婚最初住荃景,舊年搬去葵盛月海灣!

小學:達善(上午)
中學:伍若瑜

如果喺到搵到兒時果d一直無來往嘅同學,都幾感動喎!

民房

我朋友公司請保母車保母,各位媽咪有無興趣?住葵涌為合!有意請PM我了解詳情!謝!

首頁
34567...19

尾頁

跳至