自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

你想去邊度好呢?
地方/節目?有好主意嗎?或試過如何?
:恭: :喜: :恭: :喜:

男爵府

咁難得! 不過得一日ja喎我諗都係去睇返場戲行下街輕輕鬆鬆過比較好

大宅

好媽媽勳章

睇戲, 今日我都放假約老公去睇長江7號, 小豬仔就交左比99湊, 真係辛苦晒. 99唔該你呀~

珍珠宮

過澳門...即日來回, 唔入賭場....

別墅

我都好耐冇睇戲了:-( ,對上一次係超人特工隊哦

澳門?都好題意喎~! 有咩地方好去?係咪咩漁人碼頭?定入威尼斯行下都得?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

真係發夢都冇咁早呀:;pppp: 如果可以就行吓街打吓邊爐就心滿意足啦

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我剛剛生左第二個, 睇怕都有排冇得同老公二人世界囉!

公爵府

原文章由 bonnie1013 於 08-2-16 12:15 發表
我剛剛生左第二個, 睇怕都有排冇得同老公二人世界囉!

自從有左兩個寶貝, 我都有差不多3年冇去戲院睇過戲lu!

水晶宮

我同老公一有人幫手湊佢兩個,,多數北上按摩
有時唱k
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

別墅

北上按摩?我未有小朋友前試過1,2次.(幾年前了)
其實我真係好難得肯決定放低小朋友一日,我真係好想去散一日心.
同老公過一日二人世界同慶祝週年紀念.所以想離開HK.....
可唔可以介紹下北上按摩邊度,簡單之旅:)

水晶宮

原文章由 DayDaySmile 於 08-2-16 13:02 發表
北上按摩?我未有小朋友前試過1,2次.(幾年前了)
其實我真係好難得肯決定放低小朋友一日,我真係好想去散一日心.
同老公過一日二人世界同慶祝週年紀念.所以想離開HK.....
可唔可以介紹下北上按摩邊度,簡單之旅:) ...

我都好耐無上去啦~我去開個間依家唔掂
或者你可以試下金色陽光,,好大間架,仲有好多野玩
上網,桌球等~~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

Mm.....難得有一日2人世界, 都係唔好上大陸喇, 過澳門行下食下, 浪漫下仲好啦, heehee嘩真係諗下都開心呀, 可惜我有排都無機會去到啦

你就好啦, 祝你有個愉快假期!

水晶宮

有左小朋友都唔可以冷落個佬架.
所以,我地間唔中兩公婆都有特登抽d時間出來,過下2人世界,撐檯腳,睇戲咁囉.

複式洋房

我都係會同老公上大陸揼骨,行街又經濟又溫馨 ,<因為上親大陸,老公都會拖到我實一實>佢話驚我蕩失路喎.
[size=large]我叫瑩瑩

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都間中同老公去行街食飯架, 多數只係早上+中午, 晚上要去街就要帶埋大仔, 因為唔捨得成日都見唔到佢, 但都好開心架, 最緊要大家仲有溝通, 係香港定係去澳門都唔緊要
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

珊瑚宮

原文章由 doublejoey 於 08-2-16 15:14 發表
我都係會同老公上大陸揼骨,行街又經濟又溫馨 ,佢話驚我蕩失路喎.

我阿囡5歲.....我好在都試過一次可以兩個人上大陸揼骨,
個晚超開心呀

別墅

原文章由 eva1320 於 08-2-16 13:18 發表
Mm.....難得有一日2人世界, 都係唔好上大陸喇, 過澳門行下食下, 浪漫下仲好啦, heehee嘩真係諗下都開心呀, 可惜我有排都無機會去到啦

你就好啦, 祝你有個愉快假期! ...

多謝你呀!
其實我都想去澳門,因為N年冇去過.
但唔知係咪D PACKAGE(連住一晚)會抵過自己買船票去呢?
同埋問下,如果小朋友去係咪要有兒童身分證?

首頁

尾頁

跳至