美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原來今日上去想打透明打虎紋的。。。。點知比人sell 左做埋線。。我想知我係唔係蠢左,,又比人呃錢。。請指教

$6xxx(近7k)....勾線。。應該有40至50條。。因為我太約比人吉左咁多下

YEUNGWYMAN  其實用邊種線最好?  發表於 14-10-3 12:05

侯爵府

回覆:今日。。無啦啦做左4d 埋線

但有無成效?如果有都未必係蠢事既~

大宅

回覆:magiee 的帖子

都有既。。而家睇虎紋係淺左。。想指教。。請問正常約幾錢的呢

禁止訪問

引用:原來今日上去想打透明打虎紋的。。。。點知

大宅

回覆:lindseyng0808 的帖子

你有無格過其他價,如果我貴左, 又介紹你的話, 就唔係咁好了

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

下,埋線前醫生冇講清楚要埋幾多條線咩? 埋咗40,50針是全面或是集中某一部份呢?是一針一針計還是一part計 ?

我跑到喘晒氣喇!!

要追趕著甚麼?要在繁華走一轉?不經意的往往來來,盡頭會在那裡接應?

你們關注的左左右右,只是兩團會擺盪的虛浮影像罷了!

大宅

引用:原來今日上去想打透明打虎紋的。。。。點知

原帖由 yandonbb 於 14-09-30 發表
原來今日上去想打透明打虎紋的。。。。點知比人sell 左做埋線。。我想知我係唔係蠢左,,又比人呃錢。。請 ...
我喺醫生度做,40條線 $8,xxx

大宅

回覆:imlazy 的帖子

佢話。。個price 包70條線全面(if over 都不額外收費) ,但唔係勾線。。then 醫生話轉勾線做咁會用小d. 做完我問sell 我果個。。我做左幾多線。佢話60左右。。但我又唔覺得比人針左60下咁多。。。btw 個醫生同姑娘都幾好人。。我想知做完之後我第一日虎紋係淺左。。但今日第三日好似又深返d..係咪要再等嫁

大宅

回覆:bb7 的帖子

我果個都係醫生黎嫁。。想問你點數住佢做左幾多條線嫁

大宅

平啦,我30條勾,都8千

大宅

回覆 koey_513 的帖子

請問...做完約幾耐見到成效 ?? 我即日見到虎紋已淡了, 但佢話要3WEEK 先見效既.. 我怕會唔會淺左, 又深返,,THEN 又再淺返 咁~~

禁止訪問

大宅

yandonbb 發表於 14-9-30 23:15
原來今日上去想打透明打虎紋的。。。。點知比人sell 左做埋線。。我想知我係唔係蠢左,,又比人呃錢。。請 ...
我都係bk 睇資料咋....(做完之後)....話比勾線會實淨d 麻~~

大宅

引用:回覆 koey_513 的帖子請問...做完約幾耐見

原帖由 yandonbb 於 14-10-03 發表
回覆 koey_513 的帖子

請問...做完約幾耐見到成效 ?? 我即日見到虎紋已淡了, 但佢話要3WEEK 先見效既.. 我 ...
我做30條其實吾明顯,同埋我一星期先消腫

大宅

回覆 KaliKali 的帖子

hehe~咁我都唔算貴喎 原來....

我果price做晒全面 ^^

thanks for your information ^^

禁止訪問

大宅

回覆 KaliKali 的帖子

我果間係mk 嫁, 原本係睇團購有得打透明, 咁咪諗住上去打囉~點知變左做埋線...hahaha~

大宅

痛唔痛~

大宅

回覆 pppy 的帖子

打針既感覺囉, 係不停打左好多支針囉~~ 都ok既..唔係好痛...我本身唔怕打針既~~

子爵府

回覆 yandonbb 的帖子

甘有冇面腫,d人話面腫又有針孔.

首頁

尾頁

跳至