興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

點解咁耐?

子爵府

回覆:有無人smart燶出iphone6+但仲未有?

我老公出64Gb 5.5 灰,都未有貨。唉....我部16gb 4.7 銀就19/9已經有。

子爵府

早知我叫老公訂4.7,我訂5.5(老公無約)
因為我舊約未完,要提早俾新的貴plan錢!本來仲有2個月$250無限,而家呢兩個月要俾$370,之後24個月$320(左右)得6GB一個月。

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:早知我叫老公訂4.7,我訂5.5(老公無約)因

原帖由 PandaRabbitttt 於 14-10-02 發表
早知我叫老公訂4.7,我訂5.5(老公無約)
因為我舊約未完,要提早俾新的貴plan錢!本來仲有2個月$250無限, ...
新客要$518+36一個月,簽24個月約啊,好貴

子爵府

引用:Quote:原帖由+PandaRabbitttt+於+14-10-02+

原帖由 Stone2007 於 14-10-02 發表
我都好似呢條數,計埋回贈,每個月$320左右!
而家間間差唔多價,都係好貴
但要用都要俾....
不過smartone 的手法越來越差,訂機俾$500但遲遲無貨!
明明我有2個月平plan,佢就格硬要由拎機果日開始俾貴plan錢(2+24個月,即俾26個月)
我續埋今次會轉台啦!

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 Stone2007 於 14-10-02 發表

原帖由 PandaRabbitttt 於 14-10-03 發表
我都好似呢條數,計埋回贈,每個月$320左右!
而家間間差唔多價,都係好貴
但要用都要俾....
舊客戶都要選用$36既增值服務呀?
One2free舊客戶唔使架! 最衰佢合併後我屋企收唔到,否則我都唔想轉台

PandaRabbitttt  要呀  發表於 14-10-3 11:17

大宅

我訂左5.5仲未有貨!想炸咗Smartone!

tabofans200  你用red pass申請?   發表於 14-10-4 08:16

大宅

我屋企人都係訂咗5.5寸未有貨,打去問都話答唔到幾時有,500蚊就收咗啦,不過遲遲都無機到手

子爵府

大把!我一家三口都未有貨!頂

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

係啦,好衰,俾左$500, 又要人等咁耐

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

Stone2007 發表於 14-10-2 23:32
舊客都係518 0架

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

我已去消委投訴, 今日打去海關留資料, 佢話只要人多佢地會搵專責同事跟住要數碼通交代, 佢地都會交代俾我地, 所以我地一人一個去海關投訴!!!!

大宅

我都未有

王國會長

王國會長

ravian 發表於 14-10-3 23:50
我屋企人都係訂咗5.5寸未有貨,打去問都話答唔到幾時有,500蚊就收咗啦,不過遲遲都無機到手

...
我有friend 都係, 收左訂又冇機, 又唔退訂

大宅

引用:Quote:ravian 發表於 14-10-3 23:50 我屋企

原帖由 瑩瑩老豆 於 14-10-08 發表
我有friend 都係, 收左訂又冇機, 又唔退訂
佢地嘅cs話承諾會有機俾客戶,不過由於現時未有貨返到,確實日期都未知

公爵府

畀面勳章

我9.12俾500訂。。我朋友遲過我都已經係十幾日前攞機了6+ 16GB 銀 兩部。。
我前日嬲起上來打去屎馬桶跟住夜晚就收到屎馬桶SMS通知攞機。。我訂6+ 64GB 太空灰

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我訂plus金64, 太耐喇,可唔可以嘈要退訂呢?

子爵府

fannychan1213 發表於 14-10-9 09:29
我9.12俾500訂。。我朋友遲過我都已經係十幾日前攞機了6+ 16GB 銀 兩部。。
我前日嬲起上來打去屎馬桶:temp ...
When did you get the red pass ?

珍珠宮

我 12/9 訂 6+ 64gb 金色.. 16 Aug 既 red pass..
26/9 取機..

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至