跳至

首頁

尾頁

大宅

阿囡已經15個月大,但仲係得4隻牙,近排見佢成日流口水同咬嘢,都唔知係唔係想出牙呢?

試過煮一餐飯(比大人飯淋啲),佢都食唔到,為有遲啲再俾佢試啦!

子爵府

畀面勳章

haha, 我阿仔都係, 佢出o個四隻都係比其他bb較遲, 所以到e家人地有12隻, 阿仔得四隻我都冇理, 成日笑起上黎似隻老鼠仔都幾得意吖...返正佢用門牙都食到餅餅, 菜芯莖...我信遲d出牙仔遲先爛...可能係好事呢!

原文章由 巴比倫 於 08-2-17 23:32 發表
阿囡已經15個月大,但仲係得4隻牙,近排見佢成日流口水同咬嘢,都唔知係唔係想出牙呢?

試過煮一餐飯(比大人飯淋啲),佢都食唔到,為有遲啲再俾佢試啦!

禁止訪問

好媽媽勳章

阿囡都係多你半隻咋!

珍珠宮

好媽媽勳章

瑤瑤都係得3隻咋

我有兩隻大小魔怪""

複式洋房

哈, 我仔仔有四隻半

複式洋房

阿囡到而家都係得4隻牙

原文章由 巴比倫 於 08-2-17 23:32 發表

E....我阿囡又係15個月大,又係得個4隻

牙仔.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

我個女有5隻,仲有兩隻出緊嚟,
摸到睇唔到

複式洋房

喧我隻豬咪好勁. 佢出左12隻. 依家出緊犬齒..即係16隻...

複式洋房

不過佢都係今日先識甩手行...d老人家話早出牙個d就遲d先識行. 唔知係咪真呢 haha

子爵府

你地唔屎咁驚,我個baby得2隻咋!
由10個月出牙到e+,出來出去都係....2隻。

首頁

尾頁

跳至