自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

頭先我做police既呀爸無啦啦走梨同我講,你知唔知農曆新年果排走音女歌星同埋律師去左油麻地警處,話比成虫個仔強姦喎...

但係都未落案佢地就收到個電話,跟住就走左啦...

我第1個反應係唔信,就算係真既~~呢d玉女歌手點會想件事揚出梨,都唔會去報警啦...但諗深1層,報紙會用abc小姐代替真名,都唔知係佢~就算揚左出梨佢都係受害者....最重要既係有其父必有其子..所以愈諗愈似真...再加上有news講過呢件事...你地點睇??
房祖名被屈強姦勁興
【東方日報專訊】近期疑似藝人慾照引起全城熱話,正當事件還未得到喘息之際,昨日凌晨時分卻傳出房祖名涉及強姦、刑事案件,已被警方拘捕,而正於篤波消遣的他,聞言後起初表現平靜,及後愈說愈激動,直斥造謠者有毀其家聲。

警方日前高調宣布,已成功捉拿發放疑似藝人慾照的源頭人物,不過前晚開始卻再度有為數二百張的新相流傳,令與陳冠希合作過的女星再度陷入白色恐怖,而曾與鍾欣桐傳緋聞的房祖名,於昨日凌晨一時許,又傳出因涉及強姦、刑事案件被警方拘捕。

不過正在篤波消遣的他,對傳聞起初未有太大反應,他謂:「好多人打問我,連契爺楊受成都有問我發生咩事,我想講我好好,冇事,大家放心,我又冇得罪人,又咩都冇做過,所以一都唔驚,如果人夠膽咪企出講囉!唔好諗住用呢單啦!實唔到!」

對傳聞愈想愈嬲

未幾祖名再度致電本報記者,表示對傳聞愈想愈嬲,更謂:「我真係強姦就拉我坐監,唔好詆毀我家聲,依家風頭火勢仲搞咁,好心唔好搞咁多花臣,人趁亂整多幾單,真係立心不良,我真係好嬲同唔開心,希望唔好再有咁唔開心新聞出現,咁就大家新年快樂!」

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

有其父必有其子啦

呢單嘢好可信啦
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

i dont believe
林mama教得个仔好乖
唔似老豆甘賤

禁止訪問

禁止訪問

大宅

其實係九龍城警署先係真,係我老公講既,佢就係守九龍城的.

原文章由 kaka427 於 08-2-18 00:02 發表
係你爸爸親眼見到鄧走音黎報警呀
定係佢都係聽佢同事講呀
因為呢野如果係真既而又有人真係去報過警既話
係無得收埋架喎
你知香港狗仔隊咁勁 ...

禁止訪問

子爵府

我daddy話同事講囉..因為唔係親眼見,所以1開始抱懷疑態度..

bobohau:咁你先生係咪親眼見到架??

公爵府

原文章由 p_o_m_a_n 於 08-2-18 00:16 發表
我daddy話同事講囉..因為唔係親眼見,所以1開始抱懷疑態度..

係真

大宅

係親眼見到架,當晚8點幾黎報案既.

原文章由 p_o_m_a_n 於 08-2-18 00:16 發表

子爵府

原文章由 bobohau 於 08-2-18 00:22 發表
係親眼見到架,當晚8點幾黎報案既.

係咪收到個電話,跟住就走左??
sorry好8卦^^

男爵府

大宅

之後點就唔知啦,因為我老公只係見到佢黎報案者,跟住問伙記咩事報案,就知係報強,之後點就冇再睇啦,因為佢要做野.
原文章由 p_o_m_a_n 於 08-2-18 00:24 發表

係咪收到個電話,跟住就走左??
sorry好8卦^^

男爵府

吓???????????????????????????????

複式洋房

係咪有人想大家轉移視線?

子爵府

好媽媽勳章

前幾日先見到佢o係電視入面話拜年果d呀,應該係假架

珍珠宮

會唔會有打友誼波呀?

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 sasa@uk 於 08-2-18 01:43 發表
會唔會有打友誼波呀?

網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

娛樂O有咩無可能, 無得用常理去諗!

首頁

尾頁

跳至