自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

因為外甥係回歸年BB ,係what\'s app group 都有呻下。
幼稚園(2003年)因為沙士無左果畢業禮;
小學(2009年)因為豬流感又無左畢業禮
中學(2014年),好唔容易到中六,無啦啦又話停學,罷課……
佢都問:可以俾佢順順利利,咁完成果讀書生涯嘛!從來無一個正式既畢業禮,唔好一陣連中學都無。
作為阿姨,個心都有d 酸。

Cutemom0808    發表於 14-10-3 16:41
不知所謂的乙陸!!!

大宅

回覆:chowqv 的帖子

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

下, 撞到咁應

水晶宮

回覆:為97回歸出世既bb 有d 心酸!

生在大是大非的年代

fatyanyan  這就是人生  發表於 14-10-3 07:31

大宅

回覆:chowqv 的帖子

唔使讀,出街有飯食,有野玩,可以訓街

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章

又會咁巧合既?

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

完全有同感,因為我仔就是97出世的bb. 好想要一個正常的中六學年!

公爵府

未曾生我誰是我,生我之時我是誰,
長大成人方知我,合眼朦朧又是誰,
來時糊塗去時迷,空在人間走一回,
不如不來亦不去,亦無煩惱亦無悲。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我希望亞仔過完呢關之後,佢中學生涯中香港都可以平平安安,社會無風無浪、無病無痛!

我仔仲正正佔中個日,步入佢十七歲人生,十分感慨!

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:生在大是大非的年代

原帖由 ac917 於 14-10-03 發表
生在大是大非的年代

男爵府

醒目開學勳章

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係,我老公侄仔都係97出世

我要記得幸福......

珍珠宮

畀面勳章

男爵府

我侄仔都係

公爵府

引用:因為外甥係回歸年BB+,係what\\\'s+app+group

原帖由 chowqv 於 14-10-03 發表
因為外甥係回歸年BB ,係what's app group 都有呻下。
小學(200 ...
真慘!

侯爵府

而家先剛開學,有排都未畢業啦

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁又有d遺憾

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:因為外甥係回歸年BB ,係what\\\'s app group

原帖由 chowqv 於 14-10-03 發表
因為外甥係回歸年BB ,係what's app group 都有呻下。
小學(200 ...
真係大時代BB!一出世就爆股災,樓市爆煲!

小小bb    發表於 14-10-3 16:51
pomanlife    發表於 14-10-3 12:28
放下自在

首頁

尾頁

跳至