懷孕前後

跳至

首頁
12345...34

尾頁

別墅

原文章由 準媽咪 於 08-2-18 19:16 發表
咁真係好難喎!!
仲難過請工人呀!!
事關無得再黎過ga ma!!

你可以試用佢一日,睇下煮餸得唔得,份人點.
再請有bb既媽咪朋友來問d野,比如點樣照顧細b架,點樣掃風呀等等.
就算簽約,都要寫明如果唔岩,雙方幾日之內提出解約,或者解約費.

伯爵府

原文章由 MandyChau 於 08-2-22 20:50 發表

你可以試用佢一日,睇下煮餸得唔得,份人點.
再請有bb既媽咪朋友來問d野,比如點樣照顧細b架,點樣掃風呀等等.
就算簽約,都要寫明如果唔岩,雙方幾日之內提出解約,或者解約費. ...

你既提議都幾好:mrgreen:
但唔知佢地既行規, 有無試用呢樣野呢??-(
最衰無朋友有相關經驗囉

禁止發言

伯爵府

林惠娟

係一個唔好既倍月

伯爵府

有無新資料呀?
等大家可以有多 d 主意

大宅

原文章由 準媽咪 於 08-2-22 18:58 發表

我仲搵緊, 未有決定.
請問:?-(

你既倍月收幾多訂金?
$12000 只係由10點到7點? 一個月休幾日息?
係咪個個 bb 都要晚黑食奶ga?
如果亞 b 唔駛食宵夜, 咁個倍月做mug 呀?
你有無另外請一個日頭做呀?

唔該 ...

我比左$2000蚊訂咋,因為佢好鍚我家姐個b囡,所以同我家姐好熟,唔會收好貴訂但其他人我真係唔知,你地可直接聯絡佢!佢一個星期一日休息!bb係要食夜奶架,到佢大小小就會戒啦,我b未夠2個月就戒左夜奶唔知關唔關芳姐湊佢事,我b出世初初食2-3安奶咋,芳姐湊佢可以食到5安,到滿月佢已經食6安啦,真係好犀利~我日頭仲有請多個就10點到3點!

複式洋房

可否pm 個list 比我,唔該哂!

原文章由 janetliuho 於 08-2-20 13:27 發表

請查看PM

民房

愷蔚:
可唔可以PM芳姐D資料比我呀

大宅

唔該pm埋比我好嗎?
知足常樂!要為你所有的去感恩,
不要為失去的而埋怨!

大宅

原文章由 hannah616 於 08-3-17 22:04 發表
唔該pm埋比我好嗎?

我想請陪月呀
請問可否pm資料給我
THX

大宅

原文章由 愷蔚 於 08-3-10 13:34 發表

我比左$2000蚊訂咋,因為佢好鍚我家姐個b囡,所以同我家姐好熟,唔會收好貴訂但其他人我真係唔知,你地可直接聯絡佢!佢一個星期一日休息!bb係要食夜奶架,到佢大小小就會戒啦,我b未夠2個月就戒左夜奶唔知關唔關芳姐湊佢事,我b ...

愷蔚 ,
Would u alos PM the information to me, too?
Thanks a lot!
知足常樂!要為你所有的去感恩,
不要為失去的而埋怨!

民房

收到啦收到啦,THX愷蔚

大宅

如果你地想問芳姐既野可pm我,因為我好小上呢個topic架怕miss左你地d留言thx~

男爵府

可否 e-mail我 [email protected]

民房

我想要她的聯絡方法. 謝!

原文章由 愷蔚 於 08-2-22 15:37 發表
超好既陪月員-芳姐(上過電視吊雜誌不過好full)
我同老公初初根本冇諗過會請陪月,但我家姐生完我地上去探佢見到芳姐好pro,bb喊佢根本就知道咩事好犀利佢真係明bb既需要架!所以我地即刻請左佢,我生完佢黎幫我做夜晚返10點 ...

我急要倍月員, 可否給我她的聯絡方法.
如果只要夜晚, 她做不做o架!
謝謝!

民房

可唔可以pm 俾我呀? thanks.

民房

咁陪月中心安排果d陪月員信唔信得過?如果面試時, 又有乜野要留意?

別墅

can you please email to me? many thanks!

[email protected]

子爵府

一個非常好既陪月--華姐(翁小姐)
我所有朋友都讚不絕口, 無論煮飯, 湊b, 煲野保身, 媽媽餵人奶or要回奶, 通通冇問題. 暫時用過佢既朋友(包括佢地d阿媽99&)都勁讚.
我2胎都找佢, 第一胎5年前佢收$50, 最近第二胎收$60, 因我有工人&我同佢住得好近, 所以每日只請佢5個鐘, 星期一至六, 每星期連買餸錢一齊找數(大概$2500). 佢唔駛收deposit, 只需見面confirm就可以.
我平時好少咁推薦人, 因怕麻煩, 但佢真係做得超好, 如果你地要電話, 可pm我.

大宅

好媽媽勳章

Pls e-mail to me
[email protected]

原文章由 愷蔚 於 08-2-22 15:37 發表
超好既陪月員-芳姐(上過電視吊雜誌不過好full)
我同老公初初根本冇諗過會請陪月,但我家姐生完我地上去探佢見到芳姐好pro,bb喊佢根本就知道咩事好犀利佢真係明bb既需要架!所以我地即刻請左佢,我生完佢黎幫我做夜晚返10點 ...

首頁
12345...34

尾頁

跳至