自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

原文章由 Siuchoi 於 08-2-19 13:23 發表
我覺得....如果, 係如果~ 如果呀Gill真係自殺死左, 我諗大家都唔會開心到飛起的~ 呢D相內既性行為, 老實講, 男歡女愛時便會這樣, 性行為冇錯, 只係不幸地流傳左出來, 佢地都受夠了, 算啦~ ...

agree~

大宅

咁講嘢好似太過份啦
[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/02/18/161709.gif[/img]

水晶宮

嘩~~講野經下大腦好d
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我唔buy 亞gill, 但唔可以咁講野, 2件事黎既.

複式洋房

其實呢件事,阿嬌都係受害者,將心比己,如果自己個女啲相比人咁睇法真係好傷心.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

um ~ 我諗無論邊個c都唔會有人開心ga啦! c人又唔係咩開心事!

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

話題就可以轉移.

原文章由 DoReMi媽媽 於 08-2-19 13:50 發表
um ~ 我諗無論邊個c都唔會有人開心ga啦! c人又唔係咩開心事!

水晶宮

畀面勳章

樓主,
我本人覺得你開呢個 topic 非常唔啱,
肥姐走咗,每一個人都好傷心,而阿嬌都
同大家一樣唔開心的,唔該你開 topic
知前用個腦諗清楚先開

肥姐( 開心果 )
我永遠懷念您...保重 ~
欣宜,
節哀順變 ~

[ 本文章最後由 揚媽 於 08-2-19 14:12 編輯 ]

大宅

樓主
請改改你的標題,初時以為真的是呀嬌咁諗,原來你自以為是,可悲,講埋d咁既野

珊瑚宮

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

原文章由 ICbaby 於 08-2-19 13:46 發表
我唔buy 亞gill, 但唔可以咁講野, 2件事黎既.

我同意,肥姐走左,係人都會心傷啦!

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

可唔可以請大臣或者版主block左呢個topic呀?

對死者或在生既人真係唔尊重呀!!:cry:

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你咁講野架...好冇品喎

大宅

點解你認為佢最開心呀? 你係佢本人咩? 不知所謂.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大家唔好咁啦, 我諗樓主話開心嘅意思係阿G慶幸可以暫時鬆一鬆口氣, 唔駛畀人日日登頭條咁啫。以和為貴, 以和為貴。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

好媽媽勳章

同意,樓主既意思係亞嬌可以唔洗做風頭人物...可以令市民淡化淫照事件o者......

原文章由 Giant 於 08-2-19 14:38 發表
大家唔好咁啦, 我諗樓主話”開心”嘅意思係阿G慶幸可以暫時鬆一鬆口氣, 唔駛畀人日日登頭條咁啫。以和為貴, 以和為貴。

水晶宮

好媽媽勳章

嘩~~~~咁o既說話都講得出
有冇離譜d呀
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

同意~~不過改下個標題啦, 我一睇到即時反應都係 "嘩, 唔使咁呀"

原文章由 Giant 於 08-2-19 14:38 發表
大家唔好咁啦, 我諗樓主話”開心”嘅意思係阿G慶幸可以暫時鬆一鬆口氣, 唔駛畀人日日登頭條咁啫。以和為貴, 以和為貴。

首頁

尾頁

跳至