論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個賓賓好好架。不過因為我地全家會移民去美國。而佢又唔想離開香港(因為香港都叫做近菲律賓d)所以佢唔會跟我地去美國喇。
我個賓賓好好人。好唔計較,有愛心,又經常以小朋友為先。我有兩個小朋友,一個2歲多一個差不多6個月大。細個個夜奶換片各樣由出世開始都係佢搞掂。大個個開始多事實又開始trouble 2 反叛但係佢都好有耐性去教佢。我平時要返工, 小朋友交底比佢我都好放心。佢好有心機教我個仔。佢英文都算唔錯,唔係太多口音。disney world english d 歌仔佢都識唱晒。我經常放工返屋企都會發覺個大仔又識多左d 野。呀仔1歲多d 26個英文字母都係佢教晒。
雖然有兩件bb要照顧,呀仔每餐都有兩味送+飯/意粉。佢都好用腦去煮不同菜色。我乜都唔洗點理。
小朋友用的東西佢一定會清潔得好乾淨。屋 企其他地方都ok。佢要照顧兩件我唔會要求所有地方一塵不染。因為我都叫佢bb唔係訓緊教就一定要同佢玩教佢地野。
我好滿意佢的工作表現。星期日佢要去教堂。不過都一定會做d家務先走。返來後又會洗樽洗碗湊bb餵奶。
可惜佢唔會同我地一齊去美國。不過我都希望佢盡快找到新的顧主。如果你有興趣,請你留你的家庭成員資料及電郵。我會email 你佢個電話等你自己約佢interview.

1) 家庭成員:
2)小朋友年齡:
3)地區:
4)email:

謝謝你

複式洋房

babydarling

請 check pm

大宅

回覆 #1 babydarling 的文章

Dear babydarling

Please check pm.

複式洋房

賓賓

• [quote]原文章由 babyda

我想請個有愛心賓賓, 我小朋友 4 歲, 家庭成員2大1小 地區荃灣
  • 請 send e-mail [email protected]

[ 本文章最後由 christine8881 於 08-2-19 22:41 編輯 ]

複式洋房

原文章由 babydarling 於 08-2-19 19:31 發表
我個賓賓好好架。不過因為我地全家會移民去美國。而佢又唔想離開香港(因為香港都叫做近菲律賓d)所以佢唔會跟我地去美國喇。
我個賓賓好好人。好唔計較,有愛心,又經常以小朋友為先。我有兩個小朋友,一個2歲多一個差不多6 ...

1). 4 members
2). 2 kids (8 and 12)
3). Tseung Kwan O

Please pm me. Thanks

大宅

原文章由 babydarling 於 08-2-19 19:31 發表
我個賓賓好好人。好唔計較,有愛心,又經常以小朋友為先。我有兩個小朋友,一個2歲多一個差不多6 ...

麻煩您e-mail資料給我
1) 家庭成員: 3 (1 kid, 2 months)
2) 地區: 青衣
3) e-mail: [email protected]

大宅

我有一個2歲半返全日班的女兒,4月中生bb,所以現急找姐姐幫手,我家住青衣,請幫忙pm電話給我,謝謝!!
[email protected]

別墅

回覆 #6 bb1225 的文章

hi babydarling,
pls check pm.

複式洋房

Hi babydarling, Please check PM!

大宅

babydarling,

please check pm.

thanks!

伯爵府

Pls check pm, Thanks

大宅

我有一個2歲半返全日班的女兒,4月中生bb,所以現急找姐姐幫手,我家住青衣,請幫忙pm電話給我,謝謝!!
[email protected]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

1) 家庭成員: 3
2)小朋友年齡: 3.5 months
3)地區: Tseung Kwan O
4)email: [email protected]

民房

1)4 member
2)2 kids (2yearsold and 6 year old)
3)Kwai chung
4)[email protected]
I urgent need your help because my maid is not helpful , thanks a lot!

大宅

好媽媽勳章

Hi

1) 2 kids 1) 5.5yrs, 2) 2.5yrs (girls)
2) 4 members
3) Tseung Kwan O
4) [email protected]

thankyou

複式洋房

1) 家庭成員: 6 (5 adult + 1 kid)
2)小朋友年齡: 2yrs
3)地區: Lam Tin
4)email: [email protected]

奶奶三月要做手術, 急需好幫手照顧小朋友和做家務
Charlotte

Baby

複式洋房

hihi
我的印印剛剛跟我說做到下個月中, 因為家中有事.要回去,很急需要姐姐-
1. 2個大人, 1個4age小朋友
2. 住TSEUNG KWAN O
請E-MAIL給我- [email protected]

大宅

1) 3 members now (4 members at June 2008)
2) 1 daughter (3 years old) and 1 daughter will be born at June 2008
3) Tseung Kwan O

Please pm me. Thanks

大宅

Please check PM, thanks very much!!

大宅

Check pm pls, thks !
[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

首頁

尾頁

跳至