跳至

首頁

尾頁

大宅

值得去嗎?泊車好貴?等得耐唔耐?套票抵d?

別墅

引用:值得去嗎?泊車好貴?等得耐唔耐?套票抵d

原帖由 fafahong 於 14-10-05 發表
泊車$80全日,泊半個中都係$80

fafahong  好貴!  發表於 14-10-6 20:32

男爵府

回覆:可以分享冰雪節去後感嗎?

想問吓買$60入場定繽紛套票抵?

大宅

我928慈善門票入左去!因為每樣野計錢,入冰館是60! 建議只買60去睇左冰館先!睇天氣再話玩唔玩!個日我張240面值手帶都冇用晒錢!太熱彈床同等大長龍既話,太細(2歲以下唔建議去)同老人家唔好去曬!!

複式洋房

去睇下個冰館都好架. 話晒俾小朋友体驗下

男爵府

回覆:fafahong 的帖子

Ok ar I joined local tour. I went there yesterday . Smooth . Suggest to buy 60 tickets .. Other u can top up

男爵府

引用:值得去嗎?泊車好貴?等得耐唔耐?套票抵d

原帖由 fafahong 於 14-10-05 發表
I didn\'t bring my 2 yr old son cos hot outside and cold inside. Easy to get sick

大宅

人多曰子唔好去 人車共用馬路。排隊又在馬路入場冇遮檔沙塵滾滾,
有細路冇私家車唔好去
怕晒選近夜才去

冰場可以,但戶外遊戲同跳蚤場冇分別

男爵府

thx,即係比$60入冰館,之後逐樣比$玩仲化算

大宅

有冇人近排星期六日去過可報料!

男爵府

引用:有冇人近排星期六日去過可報料! +

原帖由 oo_kinki 於 14-10-07 發表
有冇人近排星期六日去過可報料!
I went last Sunday ok ar

大宅

回覆:Bit2011 的帖子

謝謝!排隊入場及入冰館等得耐嗎?
係咪要一早果輪去?

大宅

我係試玩日子去,超多人,入場要排、入冰雪館又要排,大約排個幾鐘,仲要係烈日當空下曬住排,沙塵滾滾!離開時,人流再多咗3,4倍,條路塞晒車。我個人認為唔去都無乜所謂,如果去就揀平日少啲人,同埋唔建議買套票,因為小朋友會玩得好辛苦,真係烈日當空下曬住玩㗎!

珍珠宮

回覆:AT47 的帖子

平日去好d

[img[img]

大宅

好媽媽勳章

星期五3/10中午去,坐巴士入,行15分鐘到達啦。買飛,入冰館,玩都唔使排隊。先買$60飛。玩的可後加入$。走坐接駁巴士到元朗西站。

禁止訪問

男爵府

我有二張11/10 1600唔使排隊,有興趣 pm我

大宅

搭的士去到嗎?

大宅

開到15年,都係等遲小小去好過,排到人都傻,好冇癮嘍

複式洋房

我有朋友個女去完生到成身野,連私人部位都有,睇醫3個星期醫生,攪到我都唔敢去

首頁

尾頁

跳至