自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前登記咗杜蕾斯試用, 亦成功被邀請試用 ,比咗兩盒 dom 同問卷 ,想問下有無人知道做完交返去杜蕾斯可以有 $1000 嘅禮品係乜o野嚟㗎?係現金定係全部都係 dom ?

子爵府

好媽媽勳章

笑水人呀.....'做完交返去'
做完咩先?:lol :lol
交d咩返去?:lol :lol

都係問卷啫呵!!!

原文章由 Tsun~媽媽 於 08-2-20 20:00 發表
之前登記咗杜蕾斯試用, 亦成功被邀請試用 ,比咗兩盒 dom 同問卷 ,想問下有無人知道做完交返去杜蕾斯可以有 $1000 嘅禮品係乜o野嚟㗎?係現金定係全部都係 dom ? ...
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

好衰㗎笑人!
打少咗兩個字 jum 嘛 .

做完份問卷 !再交返去呀 !

[ 本文章最後由 Tsun~媽媽 於 08-2-20 20:32 編輯 ]

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 shirley73a 於 08-2-20 08:28 PM 發表
係啦, 呢句係咩意思呢~呵??!! 我都唔係好明??!!

睇怕應該係用後感

我都有人寄 e.mail 比我叫我做 啦

但係無一千元咁多

只係 100現金禮券

我只不過無理會啦 (100蚊咁少 ......)
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

翡翠宮

杜蕾斯當應該送番杜記自己禮品...包括套套、“按摩”油、“按摩”器、震震環...屈人寺有哂佢哋d產品...得閒去參觀下啦!:-P

[ 本文章最後由 櫺囹桼 於 08-2-20 21:11 編輯 ]

公爵府

原文章由 Tsun~媽媽 於 08-2-20 20:00 發表
之前登記咗杜蕾斯試用, 亦成功被邀請試用 ,比咗兩盒 dom 同問卷 ,想問下有無人知道做完交返去杜蕾斯可以有 $1000 嘅禮品係乜o野嚟㗎?係現金定係全部都係 dom ? ...

一千蚊dom 咪有排用

公爵府

原文章由 sonic04 於 08-2-20 20:34 發表

睇怕應該係用後感啩

我都有人寄 e.mail 比我叫我做 啦

但係無一千元咁多

只係 100現金禮券

我只不過無理會啦 (100蚊咁少 ......)

用後感!洗洗比番個dom連問券一齊交反去

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 ha8mo 於 08-2-21 09:56 發表
可唔可以貼你既用後感
上去「健康談性」參詳下呀?

我無用過喎 , 
第一次上去攞嘅全部都係 男人用嘅condom ,
唔係女性用的 condom ,
所以唔知有乜用後感 ,

我係 BK 見到有媽咪個 post 話完成調查後會有 $1000 ,
我先想知完成後係有 $1000 現金定又係 condom
不過多謝 007 話我知 ,
$1000 應該會係佢地 D 產品 .
要咁多 condom 唔通要黎吹波波咩 .

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

間中有d咁既topic 都幾好玩既....

首頁

尾頁

跳至