潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

GX32

Any comment

THANKS

大宅

Re: GX32

邊個咁快手出左,上黎分享下呀~~~
我都想知一百萬像既電話影出黎係咩效果!
該用戶已被刪除

子爵府

up

該用戶已被刪除

子爵府

Kitty&Daniel

唔該哂,我見好多人買,而且gx32既配件都斷哂貨,好似好好賣,我今晚都會去取機.

複式洋房

真係好靚咁喎, 我都會買架喇! 不過唔知有無貨呢.......番黎話你地知

複式洋房

我都會買呀......

大宅

我都會買呀,我識smartone 個sales已經預留

子爵府

我哥哥用緊gx22, 影相真係無敌呀, 好正架, 我相信gx32會仲好, 請問妳地買幾錢呀, 我都想買返部送俾老公做生日禮物呀!
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

複式洋房

Ummmm ...Smartone 買緊 $3980 ( 上台價 )...如果淨機就 $4xxx...喇...不過唔知有無貨...

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我擒日經過時代廣場,數碼通喺樓下做緊promo,嗰部gx32影相真係好鬼靚呀,因為我用緊gx22,影相都好靚嫁,我都想買呢部,不過就貴咗d,加埋全部配件,要成4千幾蚊,都幾拿脷! :-P :-P :-P

大宅

子爵府

2019新春慶豚圓

有貨, 最起碼炮台山地鐵站附近果間smartone有先囉.
尋晚先出左部(幫老公買), 剩機價盛惠$4,680.
而我都係用緊gx22, sharp手機個display真係好靚, 得閒用黎影下仔仔真係好開心!

子爵府

我都買左啦!d相真係幾靚

伯爵府

真係好靚! i have also bought one. very nice and good.

大宅

有無人買左gx32隻光碟呀??!
我聽唔清楚係無貨定未出,所以想知有無人有,
而個售貨員又講唔出隻碟有咩用,想問吓有無人知??!

gx32影相真係好靚呀~~~
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

子爵府

gx32隻光碟係無貨唔係未出
好似係用黎download歌仔同相

洋房

請問邊度有的買32既皮套同USB線?我呢度缺貨呀,唔該晒
元氣娘日日是好日... かなて

別墅

同GX22差不多,係部機度睇d相同22一樣,要"晒'出來先睇到分別.可能用慣22,所以好似無乜分別咁.外型就麻麻地,不過咁o既價錢有咁o既質數,都扺玩.
唔使買隻光碟,只係整歌仔,上綱都有la.USB唔好買,買紅外線會好d,因可對應好多手機型號,將來換手機都可以用得番.

首頁

尾頁

跳至