跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 sweetcouple 於 08-2-26 15:46 發表

協康!? which center?

之前10個月時係將軍澳尚德邨個中心上堂,而家上緊長沙灣中心,上到四月尾,之後應該會返天后Baby Buddies

大宅

唔駛買任何野架,佢地有試堂架你可以試下
原文章由 fiand0000 於 08-2-27 10:11 發表
ida,

澄澄上果間係咪要買佢地d教材先報得??sorry,我唔係好明....但又想去試下
澄澄小公主的家

禁止訪問

大宅

原文章由 呂太 於 08-2-28 01:23 發表
熙熙上緊東山語言, 一個星期3堂, 分別係英文, 普通話, 西班牙語, 老師都幾好, 不過學校admin就麻麻!!!

請問有無港島區介紹呀?

禁止訪問

別墅

Booked a trial class @ BabyBuddies this Saturday. How long is the waiting list of regular class @ Baby Buddies? Thanks.

原文章由 ricatong 於 08-2-27 18:04 發表

之前10個月時係將軍澳尚德邨個中心上堂,而家上緊長沙灣中心,上到四月尾,之後應該會返天后Baby Buddies

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 JOANHUI 於 08-2-28 13:34 發表
Booked a trial class @ BabyBuddies this Saturday. How long is the waiting list of regular class @ Baby Buddies? Thanks.

How much of the trial class? thanks

大宅

原文章由 JOANHUI 於 08-2-28 13:34 發表

視乎你選擇個日多唔多人排,佢地最近上環都開了間,會比以前多位

大宅

原文章由 jl118 於 08-2-28 13:36 發表

How much of the trial class? thanks

Free of charge!

大宅

Baby Buddies 好似真係幾吸引0番 (雖然網頁的內容有點兒「頹」...), 等我幫小笨打電話去約 trial class 先~ 多謝推介~~~
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我仲未打去問啊, 不過我會試上環啊, 因為 15min walking distance 0乍離我屋企好近~~

原文章由 靚太太 於 08-3-3 01:26 發表
請問你會返邊度呀,我想返天后呀,唔知你幾時試班呢!
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

禁止訪問

男爵府

請問有沒有媽咪知道協康會的Toddle Adventure 好不好?

男爵府

請問有沒有媽咪知道協康會的Toddle Adventure 好不好?

大宅

小笨4月5日會去保護兒童會上佢一生人第一次的 play group啊~~~ (哎呀, 仲未打去 babybuddies問試堂0的野添...)

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 李小B太太 於 08-3-5 14:07 發表
小笨4月5日會去保護兒童會上佢一生人第一次的 play group啊~~~ (哎呀, 仲未打去 babybuddies問試堂0的野添...)

我想問你係去邊1區上playgroup呀,,!?
同埋你係網上報名定點樣,,!?
因為我都想報呀!thanks!
我有兩隻大小魔怪""

伯爵府

原文章由 Joshua0318 於 08-3-12 00:44 發表
Anyone interested in Kindermusik playgroups (for newborn to 18 months) on Sunday afternoons (starting 6 April)? Located near Hang Hau MTR station.

Would u mind to PM me some info, thanks ~

大宅

你係咪問保護兒童會? 我地會上西環果間啊, 我當時係上網 download張 form填左, fax過去, 等到差不多開課, 「學校」就打黎問我係咪會上, 我話係, 佢就叫我寄 cheque去交錢, 收到cheque 就打黎 confirm我收到, 同埋提我到時大人細路都要帶定對乾淨 socks去。

不過宜家流感咁勁, 我有少少驚啊.... 唔知仲去唔去好呢... (學校話, 入課室前會量體溫, 有燒就唔可以上堂, 又提我地如果bb唔舒服就唔好帶佢去...)

交左 $380係 for 兩個月 (共八堂) 的, 4月5日開班, 之後應該要隔兩個月至再開班 lu~

至於 baby buddies我未問, 宜家流感高峰期, 我估會「暫緩計劃」, 唔再報 playgroup 住啦....

原文章由 小露比* 於 08-3-12 01:46 發表

我想問你係去邊1區上playgroup呀,,!?
同埋你係網上報名定點樣,,!?
因為我都想報呀!thanks!

首頁

尾頁

跳至