跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 李小B太太 於 08-3-13 09:41 發表
你係咪問保護兒童會? 我地會上西環果間啊, 我當時係上網 download張 form填左, fax過去, 等到差不多開課, 「學校」就打黎問我係咪會上, 我話係, 佢就叫我寄 cheque去交錢, 收到cheque 就打黎 confirm我收到, 同埋提 ...

唔該哂你!
不過我無printer(唔記得係咪咁串-_-||)
咁我咪要親自上去拎表報名囉??!
我都諗緊報唔報住,,而家咁鬼勁好擔心!
thanks你先^^我自己再打去問下啦*
我有兩隻大小魔怪""

大宅

咁呀, 一係你試下打去問佢可唔可以寄張表俾你啦。不過親身去一次都有好處, 可以睇下個環境丫嘛~

原文章由 小露比* 於 08-3-13 13:39 發表

唔該哂你!
不過我無printer(唔記得係咪咁串-_-||)
咁我咪要親自上去拎表報名囉??!
我都諗緊報唔報住,,而家咁鬼勁好擔心!
thanks你先^^我自己再打去問下啦* ...
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 李小B太太 於 08-3-13 15:19 發表
咁呀, 一係你試下打去問佢可唔可以寄張表俾你啦。不過親身去一次都有好處, 可以睇下個環境丫嘛~

咁又係,,唔該哂你呀^^
我有兩隻大小魔怪""

大宅

話時話, 你個女好靚, 好「女仔」~!

原文章由 小露比* 於 08-3-13 17:29 發表

咁又係,,唔該哂你呀^^

@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 李小B太太 於 08-3-14 15:39 發表
話時話, 你個女好靚, 好「女仔」~!

哈哈..多謝你讚佢
不過佢係而家先似返多D女仔咋!
之前好多都以為佢係男仔,,
我有兩隻大小魔怪""

大宅

我睇左瑤瑤扮可愛果張相, 笑 c 我啊, 攪到我響公司睇完個電腦差少少 ki 一聲笑出黎!!!!!!!!! 不如放響 bk 做大頭相啦!!!!!

原文章由 小露比* 於 08-3-14 17:40 發表

哈哈..多謝你讚佢
不過佢係而家先似返多D女仔咋!
之前好多都以為佢係男仔,,

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 李小B太太 於 08-3-17 09:32 發表
我睇左瑤瑤扮可愛果張相, 笑 c 我啊, 攪到我響公司睇完個電腦差少少 ki 一聲笑出黎!!!!!!!!! 不如放響 bk 做大頭相啦!!!!!

哈哈,,差d笑出黎咁嚴重
好啦,,等我整上黎先!!
我有兩隻大小魔怪""

大宅

哎呀,點解無上環區0架...... thanks for info anyway~~

原文章由 tabotabo14 於 08-3-20 00:10 發表
hi,
我見http://hk.myblog.yahoo.com/mw-ac
有得自組playgroup,我朋友試過話幾好, 我都諗住報,
你地可考慮吓!

大宅

KAKAKAKKA 真係好攪笑~~~!! 放大0的, close up 個樣仲好~~~!!! 超可愛~~~!!!

原文章由 小露比* 於 08-3-20 01:42 發表

哈哈,,差d笑出黎咁嚴重
好啦,,等我整上黎先!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 李小B太太 於 08-3-20 11:29 發表
KAKAKAKKA 真係好攪笑~~~!! 放大0的, close up 個樣仲好~~~!!! 超可愛~~~!!!

哈哈哈哈,,瑤瑤而家真係有樣學樣嫁!
小魔怪1隻
你BB都好得意!!
我有兩隻大小魔怪""

首頁

尾頁

跳至