美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

DEL.....DEL....DEL

[ 本文章最後由 AngelPSChan 於 08-4-23 11:45 編輯 ]
哲夫睿知始成城,韜光韞玉圖俟奮 19 Jul 05 -- 3.45kg 02 Oct 05 -- 7.1kg 08 Aug 05 -- 4.4k 10 OCT 05 -- 7.25 kg 16 Aug 05 -- 4.8kg 19 OCT 05 -- 7.7 kg 65 cm 19 Aug 05 -- 4.9kg 58 cm 21 Aug 05 -- 5.1kg 28 Aug 05 -- 5.5kg 04 Sep 05 -- 5.8kg 13 Sep 05 -- 6.3kg 19 Sep 05 -- 6.5kg

男爵府

我個肚腩同pat pat坐到好大,我又忍唔到口食零食,依家都唔知點收?
有冇人食o左 sit & slim 呀?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 holemone 於 08-4-28 18:05 發表
我個肚腩同pat pat坐到好大,我又忍唔到口食零食,依家都唔知點收?
有冇人食o左 sit & slim 呀?

我都有食坐即瘦, 不過我自己鍾意七色瘦多d囉, 食完個胃口細d. 而且唔駛吞藥, 只係好似飲果汁咁.

不過講真, 如果你地買asana既產品真係去返asana買會抵d. 萬寧會貴d. 佢地每段時期都有唔同既promote, 好似我今個月買左三盒七色瘦都係七百幾蚊, 但係講緊有90支同出面10支裝都要百幾蚊比, 佢都係八十幾之麻. 打個電話去問下登記會員既手續, 每次有promote, 跟你個sales都會打電話話你知有咩抵買. 當然囉唔同級數既會員有唔同既優惠啦.
Latte, 又名臭TE或臭喵

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

另外我都有食補眼素, 食左半個月左右 我覺得幾好. 我因為做完lasik隻眼成日都好紅同乾,食左之後冇咁乾, 紅就仲有d不過都小左囉. 冰養都未知點, 食左個幾星期, 未有咩特別, 不過買果時送左三面膠原面膜就幾正. 我仲用埋佢淨低係packing果d精華揸手, 好滑. 我果日去攞貨時做左佢個面部皮膚測試, 過幾日有時間去做多一次睇下有冇好到就知有冇效

至於抗敏素就阿仔食, 都未知點, 佢早排哮喘返發, 依家睇下食左會唔會好d. 遲d上黎報告一下.

Latte, 又名臭TE或臭喵

複式洋房

原文章由 veronna 於 08-4-29 09:19 發表

我都有食坐即瘦, 不過我自己鍾意七色瘦多d囉, 食完個胃口細d. 而且唔駛吞藥, 只係好似飲果汁咁.

不過講真, 如果你地買asana既產品真係去返asana買會抵d. 萬寧會貴d. 佢地每段時期都有唔同既promote, 好似我今個 ...

我都有用asana o既產品. 最鍾意係解便秘方,因為去便便排毒,又可以有少少美容作用,同埋收肚腩,有時仲加埋蜜糖沖水飲tim!
同埋佢個sit & slim, trimtox40 都ok work. 手臂同pat pat冇咁泡

別墅

Does anyone can tell how to be their member ? I want to buy their collagen product. Tks.

原文章由 yan_man 於 08-3-7 14:01 發表
藍苺素>>>good

首頁

尾頁

跳至