跳至
[2005年] 空氣清新機

首頁

尾頁

大宅

已經盡晒能力去維持一個乾淨環境....唔玩毛公仔, 個個星期用滾水洗床被, 亞囡都近排成日都氣管敏感, 想買部空氣清新機幫助下, 唔知有冇用呢?
請問你地用邊隻牌子及型號呢?
Thanks.

大宅

我地岩岩買o左一部,係Sharp牌子,是最新的型號.有紅,白,黑色選擇.你可以去各大電器行睇睇,因為做緊Promotion, 所以你一行去就會見到.
唔知係咪心理作用,開o左真係會覺得空氣好o左.

子爵府

原文章由 jovyw 於 08-2-23 17:20 發表
已經盡晒能力去維持一個乾淨環境....唔玩毛公仔, 個個星期用滾水洗床被, 亞囡都近排成日都氣管敏感, 想買部空氣清新機幫助下, 唔知有冇用呢?
請問你地用邊隻牌子及型號呢?
Thanks. ...

仲要主要埋飲食方面喎,花生、朱古力、柯華田、美綠唔掂得,
仲有好多野會令到人敏感。

大宅

原文章由 BBTWIN 於 08-3-17 11:46 發表
我地岩岩買o左一部,係Sharp牌子,是最新的型號.有紅,白,黑色選擇.你可以去各大電器行睇睇,因為做緊Promotion, 所以你一行去就會見到.
唔知係咪心理作用,開o左真係會覺得空氣好o左. ...

我都是 sharp... 幾年前買的FU-S51A

http://www.sharp.com.hk/webapp/eip/ControllerServlet?action=productDisplay&productId=FU-S51A

24 小時長開 ... 不過真是唔知有無效 !!!

[ 本文章最後由 靖之父 於 08-3-17 15:10 編輯 ]

大宅

有冇諗過可能係床"肉"入面有好多"滿",搞到你囡囡氣管唔好呀??

空氣都係一個主要問題,但係床上用品都唔可以忽視~~

別墅

回覆 #1 jovyw 的文章

你好!我在 親子王國 看到了這篇文章,認為很有價值,特推薦給你。

手快有: 九成九新Rasonic 樂信牌 RA-AC42 空氣清新機
地址 http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1388026

希望你能喜歡。

首頁

尾頁

跳至