夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

樓主,

我鐘意呢句 :

" 佢話要飲我親手沖既雀巢包裝即溶咖啡,佢話我沖既好味D~~ "

珍珠宮

所以樓主老公唔係大男人, 只係細路仔, 重好似bb咁, 起身一定要見到mami/老婆......

又要mami/老婆遞埋衫遞埋水咁囉...

樓主又一直當個老公係仔咁照顧...難免縱壞咗佢囉!都好難長大囉!

原文章由 Casablanca-220 於 08-2-26 09:00 發表
樓主,

我鐘意呢句 :

" 佢話要飲我親手沖既雀巢包裝即溶咖啡,佢話我沖既好味D~~ "
好好過每一天......

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

得閒俾下黑面飯佢食 la, 唔發下威佢唔知驚架.

別墅

你實在太過就佢喇, 寵到連亞媽都鬧埋, 忽忽地喇!如果你甘心俾佢倚賴, 問題都唔大, 一個願打一個願挨ma. 不過你要俾 warning佢, 你係老婆, 唔係亞四, 唔係賓賓, 更加唔係出氣袋.

大宅

原文章由 usbaby 於 08-2-26 09:58 發表
得閒俾下黑面飯佢食 la, 唔發下威佢唔知驚架.

佢成日返夜班,冇乜機會同佢同台食飯~~

大宅

原文章由 虎虎 於 08-2-26 12:15 發表
你實在太過就佢喇, 寵到連亞媽都鬧埋, 忽忽地喇!如果你甘心俾佢倚賴, 問題都唔大, 一個願打一個願挨ma. 不過你要俾 warning佢, 你係老婆, 唔係亞四, 唔係賓賓, 更加唔係出氣袋. ...

我都知,但係佢有時真係嬲唔落架~~

有時鬧完我之後....
c6:老婆...
me好冷淡:咩呀...
c6:老婆,我愛你~
me:咁又點呀....
c6:我咁愛你,咁你愛唔愛我呀?
me:唔愛喇...:;pppp:
c6:唔愛我都沖柸咖啡俾我先喇,老婆.....你沖完之後我會更加愛你架~~
me:你愛我咁又點呀,但係我唔愛你呢~~

之後佢就會扮到好可憐咁既樣望住我....

我同老公既關係可以話係"一啖砂糖,一啖屎"~

禁止訪問

大宅

原文章由 lamcheukyinmama 於 08-2-24 16:21 發表
恕我直言,其實開心至係,佢無你唔得,攪唔到咩花樣,佢咁依賴你,一定無你唔得,所以無論做咩,都有你一份,你唔洗擔心佢攪攪震,你咪可以放心啦,聽落佢真係好攪笑...... ...

你老公o既自理能力係零, 不過我都有以上o既睇法~ 佢冇左你唔得! !

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咪係囉
原文章由 Jessy 於 08-2-25 02:20 發表
你c6好難頂呀!!!!! 我諗你要同佢好好傾下羅.

恕我直言, 如果我係你, 我相信我會好惡咁同佢講: 你日日要我響屋企叫你起身, 如果我死左你係咪唔識返工唔識做人!!!! ...
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

樓主~ 你應該話 :[係唔係我死左! 你以後就唔起身呀!] 你C6真搞鬼~

首頁

尾頁

跳至