自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

【 本 報 訊 】 藝 人 淫 照 風 暴 案 昨 日 出 現 震 撼 性 進 展 , 警 方 商 業 罪 案 調 查 科 在 陳 冠 希 的 電 腦 檔 案 紀 錄 , 再 找 到 一 批 全 新 的 、 從 未 外 洩 的 女 星 淫 褻 照 片 。 據 悉 , 該 批 照 片 的 主 角 , 並 非 鍾 欣 桐 ( 阿 嬌 ) 、 張 芝 、 陳 文 媛 ( BoBo ) 等 淫 照 案 涉 及 的 七 名 女 子 , 而 是 另 外 一 批 曾 與 陳 冠 希 傳 過 緋 聞 的 當 紅 女 星 。 至 目 前 為 止 , 警 方 手 中 的 淫 照 已 遠 遠 不 止 1,300 張 , 涉 及 的 女 藝 人 可 能 多 達 十 多 人 。
淫 照 案 發 生 初 期 , 曾 有 傳 聞 指 捲 入 事 件 的 多 達 14 位 女 星 , 以 警 方 目 前 掌 握 的 照 片 數 量 來 說 , 可 能 不 止 此 數 。 警 方 昨 日 再 度 邀 請 陳 冠 希 往 警 察 總 部 , 就 電 腦 內 的 相 片 作 出 解 釋 , 以 及 提 供 相 片 中 人 的 資 料 , 及 相 片 的 拍 攝 日 期 。

答 警 提 問 模 棱 兩 可警 方 發 言 人 昨 晚 回 應 記 者 查 詢 時 , 表 示 該 案 暫 無 進 一 步 資 料 提 供 。
陳 冠 希 返 港 後 , 積 極 配 合 警 方 的 調 查 , 及 允 許 警 方 在 其 住 所 取 走 一 批 電 腦 檢 驗 。 前 日 , 他 在 商 業 罪 案 調 查 科 協 助 調 查 七 個 小 時 。 至 昨 午 2 時 20 分 , 警 方 再 度 邀 請 他 前 往 警 察 總 部 , 直 至 晚 上 8 時 50 分 才 離 開 。
陳 冠 希 昨 日 在 警 察 總 部 逗 留 了 約 七 小 時 , 需 要 不 斷 回 答 警 方 提 出 的 問 題 , 消 息 稱 , 陳 冠 希 表 現 得 小 心 謹 慎 , 對 於 一 些 問 題 回 答 得 模 棱 兩 可 , 因 此 令 錄 取 口 供 時 間 越 拖 越 長 。
昨 晚 9 時 , 陳 冠 希 返 回 四 季 酒 店 時 , 除 了 保 鑣 外 , 尚 多 了 兩 名 探 員 「 護 送 」 。 此 外 , 兩 輛 商 罪 科 的 私 家
, 昨 晚 停 在 陳 冠 希 位 於 馬 己 仙 峽 道 的 住 所 附 近 。

唔知那幾個女藝人呢???????????

珊瑚宮

好媽媽勳章

今次唔知會唔會有啊 sa 呢

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

有無人解釋下點解要搜EDC屋企呢???
我唔係好明喎

佢係被人偷野喎,唔係佢偷人野喎

衰d講,係咪警方想搵料爆呢???

大宅

I wonder why so many women willing to took these kind of photos with him

原文章由 christina 於 08-2-24 08:38 發表
【 本 報 訊 】 藝 人 淫 照 風 暴 案 昨 日 出 現 震 撼 性 進 展 , 警 方 商 業 罪 案 調 查 科 在 陳 冠 希 的 電 腦 檔 案 紀 錄 , 再 找 到 一 批 ...

水晶宮

畀面勳章

可能心理有問題,影嘛呢 d 相
原文章由 christina 於 08-2-24 08:38 AM 發表
【 本 報 訊 】 藝 人 淫 照 風 暴 案 昨 日 出 現 震 撼 性 進 展 , 警 方 商 業 罪 案 調 查 科 在 陳 冠 希 的 電 腦 檔 案 紀 錄 , 再 找 到 一 批 ...

男爵府

really no eyes see

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

唸都唸到唔會剩係得果幾個咁少啦

男爵府

向 太 :第 一 日 已 經 想 打 佢

斥 陳 冠 希 道 歉 太 遲

何 華 強 太 太 被 記 者 問 否 覺 得 栢 芝 很 傻 時 , 向 太 則 說 : 「 我 點 會 答 你 呀 ! 我 只 可 以 話 , 阿 嬌 ( 鍾 欣 桐 ) 話 自 己 年 幼 無 知 , 好 多 人 會 係 年 幼 無 知 之 下 做 錯 事 , 或 者 心 態 失 常 時 做 錯 事 , 大 家 要 原 諒 佢 地 。 佢 ( 陳 冠 希 ) 話 唔 畀 人 睇 , 點 解 啲 人 會 知 ? 唔 知 就 唔 會 偷 啦 ! 啲 男 人 要 影 , 啲 女 人 就 俾 人 氹 。

[ 本文章最後由 keroroee 於 08-2-24 10:44 編輯 ]

禁止訪問

大宅

D舊淫照最後個輯喺呀蕉06年拍攝,你估07年佢拍咗幾多新作品!

複式洋房

Sun Daily: 警方昨日第三日埋身接觸藝人床照風暴男主角陳冠希,經過連日來初步錄影口供及鑑證結果顯示,涉案多達一千三百張床照主要源自視頻短片,且均存檔於陳冠希交出的手提電腦及一批光碟內,最驚人的是部分短片內容涉及男女交歡場面。陳冠希昨日下午二時許第二度秘密前往灣仔警察總部協助調查,落口供七小時,至晚上九時始返回酒店。......
......但市民如何識別照片版權是屬於陳冠希所有,陳是否需要先向市民展示全數由他拍攝的所有照片?黃國桐稱,這同樣是要待陳冠希將案件交由民事法庭審理時處理,現階段毋須向公眾展示該批聲稱為數達一千三百張的照片。

[ 本文章最後由 AC_138 於 08-2-24 12:31 編輯 ]

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 haileymama 於 08-2-24 09:29 發表
我唔係好明喎

我都覺得係, 只係佢部pc攞過出街整, 範圍咪應該係咁多, 係佢屋企再搵, 咪愈攪愈大, 真係無眼睇, 同"登"d女主角"滕".

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 haileymama 於 08-2-24 09:29 發表
我唔係好明喎

係啦!!!!做咩要搜佢呀?佢係受害人wor?-(
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

複式洋房

原文章由 YanYan0116 於 08-2-24 12:31 發表

我都覺得係, 只係佢部pc攞過出街整, 範圍咪應該係咁多, 係佢屋企再搵, 咪愈攪愈大, 真係無眼睇, 同"登"d女主角"滕".

其實問題去到有冇偷拍, 會唔會有d係迫, 或未成年呀? 冇人知.

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 AC_138 於 08-2-24 12:38 發表

其實問題去到有冇偷拍, 會唔會有d係迫, 或未成年呀? 冇人知.

係囉。 話唔定Mr. Chen 都要洗定pat pat.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

禁止訪問

禁止訪問

民房

娛樂圈大災難隨時爆發

首頁

尾頁

跳至