自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

引用:Quote:原帖由+快樂鳥+於+14-10-12+發表回覆

原帖由 Kmoon 於 14-10-12 發表
請問依個優惠洗唔洗登記飛行里數?之前某啲優惠要登記飛行里數先可以獲得

...
唔使

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+awonderland0+於+14-10-11+發

公爵府

引用:Quote:原帖由 sauNG 於 14-10-11 發表唔得

原帖由 gg168 於 14-10-12 發表
點解唔得,都係簽脹?
哩個個別case,t&c有講唔得

伯爵府

2016畫展勳章

引用:Quote:原帖由+Kmoon+於+14-10-12+發表請問

原帖由 bmuimami 於 14-10-12 發表
唔使
thx

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+gg168+於+14-10-12+發表點解

侯爵府

回覆:HSBC 簽 兩萬回贈 一千

我係agoda訂房,算唔算本地網上簽帳呢?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

yanyanli1234 發表於 14-10-12 17:55
agoda HK ? 應該算吧 !

參考[常見問題] :https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/sep-off-peak/faq/

珍珠宮

虎到金來勳章

rain621 發表於 14-10-11 13:01
大家要記得,你每次簽帳要最少$500先計算。
大鑊,我以為夾埋簽夠一萬便可

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:HSBC 簽 兩萬回贈 一千

宜家先登記,係咪都由2/9開始計?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

Mikuyo 發表於 14-10-13 02:54
宜家先登記,係咪都由2/9開始計?
對 !

大宅

引用:我係agoda訂房,算唔算本地網上簽帳呢?

原帖由 yanyanli1234 於 14-10-12 發表
我覺得你最好問題清楚,上次惠康的推廣又係要本地簽賬,我朋友買左groupon團購,打去銀行問個職員話當本地,但後來發現原來係海外簽賬。我朋友當然同佢理論左一輪,銀行聽返録音知道理虧先死死氣計返優惠比朋友所以就算問完都最好記低幾時幾日幾點問,方面拗數

侯爵府

回覆 oasis18 的帖子

我上一次也中伏

侯爵府

引用:Quote:原帖由+yanyanli1234+於+14-10-12+發

原帖由 billyyanst 於 14-10-13 發表
我覺得你最好問題清楚,上次惠康的推廣又係要本地簽賬,我朋友買左groupon團購,打去銀行問個職員話當本地 ...
今日打去問HSBC,佢都話唔confirm agoda算不算本地簽帳,要過左數返單先知!我再打去問agoda,佢話總公司註冊地址係新加坡!so....

大宅

回覆 yanyanli1234 的帖子

Agoda 簽完在credit card statement 會show "INTERNET HK", 問過HSBC card centre 話唔算。 FYI, 我在網上簽 Hong Kong Airline 和 Priceline.com.hk 就可以,因為佢地在statement show "HONG KONG"。

侯爵府

yanyanli1234 發表於 14-10-13 14:04
今日打去問HSBC,佢都話唔confirm agoda算不算本地簽帳,要過左數返單先知!我再打去問agoda,佢話總公司註冊 ...

禁止訪問

引用:回覆+oasis18+的帖子我上一次也中伏

男爵府

回覆 快樂鳥 的帖子

請問是否碌滙豐夠某個金額,可以買惠康7折現金劵賣?

禁止訪問

侯爵府

我今日買了部電視機,夠數啦!唔駛買惠康禮劵

侯爵府

回覆 sayubemine 的帖子

不是,是簽兩萬有一千元獎賞錢

sayubemine  謝謝!  發表於 14-10-15 00:06

首頁
12345...6

尾頁

跳至