美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 coffeeteaorme 於 08-3-23 17:28 發表

我都係放假後先至開始,餐單我收到了,到時再向你請教,唔該。

你唔好咁講喇 ! 請教就唔敢當,我都只不過係比你早用呢個產品姐! 交流下就冇問題。要請教就要搵番你導師喇 !

大宅

原文章由 小肥貓 於 08-3-24 00:15 發表

你唔好咁講喇 ! 請教就唔敢當,我都只不過係比你早用呢個產品姐! 交流下就冇問題。要請教就要搵番你導師喇 !

小肥貓,
Please pm to me , thanks.

別墅

原文章由 simsim 於 08-3-24 00:26 發表

小肥貓,
Please pm to me , thanks.

俾左你喇 !

伯爵府

小肥貓,

唔該PM埋個餐單比我呀 !
我都好想減呀~

別墅

原文章由 YML 於 08-3-25 16:20 發表
小肥貓,

唔該PM埋個餐單比我呀 !
我都好想減呀~

俾左你喇 !

大宅

原文章由 小肥貓 於 08-3-18 12:44 發表

你咁快買左o拿。我覺得你幾時開始都得,因為就算你呢兩日開始,假期都只不過係預備期,預備期都係食自己野多d。咁你收到你o既餐單未 ?

小肥貓,我尋日開始左預備期。果隻生之源d味就普通啦,但係隻排毒營養液就幾好飲,講真,飲完都飽飽地。暫時我都唔覺得有咩副作用,反而去大便好左,但係唔係攪肚拉肚果種,好正常。

最衰我尋日朝早唔記得磅重同度呎吋,為有今朝補番。 :p

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

過兩天你就會發覺的便便會黑黑地同埋黏住個坐廁 (我就係咁現象啦) 完全冇肚痛, 好正!

原文章由 coffeeteaorme 於 08-3-26 12:30 發表

小肥貓,我尋日開始左預備期。果隻生之源d味就普通啦,但係隻排毒營養液就幾好飲,講真,飲完都飽飽地。暫時我都唔覺得有咩副作用,反而去大便好左,但係唔係攪肚拉肚果種,好正常。

最衰我尋日朝早唔記得磅重同度呎吋,為有今朝 ...

大宅

小肥貓

我都想要資料呀!唔該PM埋我呀!Thanks!

別墅

小肥貓,

唔該PM埋我呀 ! Thank you !
不平人.........吾理事.......

民房

小肥貓,

唔該PM被我呀 ! Thank you !

別墅

原文章由 coffeeteaorme 於 08-3-26 12:30 發表

最衰我尋日朝早唔記得磅重同度呎吋,為有今朝 ...

既然開始左就俾d心機做好d,要乖乖地跟住導師俾你個餐單去做就實會有好成績嗟!

我都覺得果兩隻juice幾飽下,隻修身營養液係比較好飲o既,我有時飲完都要減少飲一殼奶昔,如果唔係重飽。

咁你依家去大便咪改善左,其實我地好多女性都有呢個問題,包括我在內,不過我依家都冇便泌喇 ! 最正好似你話齋、唔係攪肚拉肚痛果隻。唔知便泌同毒素有冇關係呢 ?? 等我問一問導師先 !

咁你今朝有冇磅到同度番尺寸呀?

別墅

原文章由 諺諺mum 於 08-3-26 12:55 發表
過兩天你就會發覺的便便會黑黑地同埋黏住個坐廁 (我就係咁現象啦) 完全冇肚痛, 好正!

你都好毒喎! 我d就黑帶d深綠,不過就冇黏住個坐廁咁犀利。真係唔攪肚果下好。

咁你依家重有冇陰d陰d咁落磅呀?

別墅

原文章由 小胖鴨 於 08-3-26 13:16 發表
小肥貓

我都想要資料呀!唔該PM埋我呀!Thanks!

俾左你地喇 !

大宅

小肥貓
請PM詳請俾我丫~THANKS!

別墅

原文章由 小肥貓 於 08-3-27 12:51 發表

你都好毒喎! 我d就黑帶d深綠,不過就冇黏住個坐廁咁犀利。真係唔攪肚果下好。

咁你依家重有冇陰d陰d咁落磅呀?

俾左你地喇 !

別墅

原文章由 小肥貓 於 08-2-28 02:05 發表
其實你地o既情況都唔係冇得救"姐"。

我上年8月o係BK呢度有姊妹介紹左隻美國產品(唔係康xx),我做左一個program約兩星期就瘦左10磅,之後重輕多兩磅,到依家都冇回番磅先至正,足足keep左6個月呀! 我重會keep到夏天去沙灘添 ...

Pls PM to me with thanks.

大宅

小肥貓,

唔該PM埋我呀 ! Thanks a lot!

民房

小肥貓

唔好意思!我新入嚟,你可唔可以報告下你由幾多磅減到現在有幾磅呢?因為我想知道是否每個人都可以減得咁利害.
唔該哂!

別墅

回覆 #103 小肥貓 的文章

小肥貓,

可否PM 給我呀? 謝謝

大宅

回覆 #1 tocan 的文章

小肥貓
Pls pm to me too, tks

首頁

尾頁

跳至