懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Didn't you see AAmother and unmi?

I think you should have read carefully before you made such kind of comments

原文章由 bbysh 於 08-3-26 21:20 發表

please do not make any illusion! still only you & 小茹 in the link that you created!

Why you say "有幾個媽咪"??

[ 本文章最後由 happymother88 於 08-3-28 16:26 編輯 ]

男爵府

態度冷淡不只是態度cool, 而是不太關心病人 - 有bb期間試過有傷風唔舒服, 產檢時有提起, 但他無什麼反應

我不需要同個醫生好好傾, 談笑風生, 不過他個樣的確係木口木面, 沒有什麼笑容

[ 本文章最後由 happymother88 於 08-3-28 16:21 編輯 ]

民房

我都覺得岑醫生有信心,有責任

原文章由 Ling0103 於 08-3-26 14:16 發表
deposite 係直接交比浸會, 點解岑醫生唔同你接生就無床位呢?
我由32週去產檢開始, 每次檢查完, 岑醫生就會mark 晒d 野落佢部pda 到. 而preg 既過程, 岑醫生放假都會提早2個月通知人law. 會唔會係有人太耐無去覆診 ...

我好應同你,佢好有自信心,而且幾幽默,佢剛剛同我做完微創,佢係好似串串地,其實好有責任感,連我出院當天佢安排巡房都早d,幾細心,又送左個驚喜比我,我做完微創少左個傷口.....其實係佢幫我收左在肚臍底......雖然佢唔係親民路線,但是有料又有責任好難得

大宅

我10月初先生完BB,是他幫我開刀的,我覺得他都OK啦!如果有人問我,我都會介绍比其他人的。

民房

我想問下如果搵岑醫生接生既話, 係浸會埋單大約係幾錢呀?純

首頁

尾頁

跳至